Dezbatere publica Craiova

  • Imprimare

Parteneriat pentru integritate

Implicarea societatii civile in aplicarea Strategiei Nationale Anticoruptie (SNA) 2012-2015

26 iunie 2013

 

Centrul de Resurse Juridice, Agentia Nationala a Functionarilor Publici si European Training Centre au onoarea de a va invita la dezbaterea publica „Parteneriat pentru integritate”, ce va avea loc in data de 26 iunie 2013, ora 9.00.

Dezbaterea isi propune sa informeze si sa mobilizeze organizatiile neguvernamentale locale, mass-media, mediul de afaceri si autoritatile publice cu privire la Strategia Nationala Anticoruptie 2012-2015. Dezbaterile vor urmari generarea de idei inovatoare de cooperare la nivel local pentru cresterea gradului de integritate. Dezbaterile se vor axa pe dezvoltarea de idei de proiecte plecand de la problemele principale de integritate din judetul Dolj. Evenimentul este realizat cu sprijinul si participarea Ministerului Justitiei si va include:

  • o demonstratie live a aplicatiei anticoruptie pentru telefoane/tablete si a platformei guvernmaibun.ro
  • o prezentare de catre Ministerul Justitiei si Agentia Natională a Functionarilor Publici a modalitatilor concrete prin care autoritatile publice locale, organizatiile neguvernamentale si mediul de afaceri se pot implica in aplicarea si monitorizarea SNA 2012-2015
  • prezentarea raportului CRJ „Modalitati de cooperare intre autoritatile publice si societatea civila in baza legii nr. 350/2005”

Programul dezbaterii este anexat invitatiei. Va rugam sa confirmaţi participarea dvs. prin e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pana la data de 24 iunie 2013. Pentru orice alte informatii suplimentare, va rugăm sa ne scrieti la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau sa ne contactati la numarul de telefon 0741139848.


Programul dezbaterii este poate fi descarcat de aici

Pentru orice alte informaţii suplimentare, vă rugăm să ne scrieţi la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau să ne contactaţi la numărul de telefon: 021-2120690 sau 0720535029. Persoana de contact: Radu Nicolae