Login

NEWSFLASH

Atac la functionarii corupti. S-a lansat telefonul anti-spaga

Digi24 Timisoara: "Functionarii corupti din Romania trebuie sa se teama de telefoanele mobile. Cu un singur click, orice persoana poate acum sa ii raporteze pe cei care cer atentii. La Timisoara s-a lansat o aplicatie de ultima generatie pentru telefoanele inteligente, care ii vizeaza pe cei corupti. Softul revolutionar a fost creat din fonduri europene, tocmai pentru ca ultimele studii arata ca in Romania fenomenul coruptiei e in floare."

Citește mai departe...

ANFP si CRJ - parteneriat pentru integritate

Agentia Nationala a Functionarilor Publici a incheiat in data de 23 mai 2013 un protocol de colaborare cu Centrul de Resurse Juridice, protocol care are ca obiectiv organizarea in parteneriat a dezbaterilor regionale 'Parteneriat pentru integritate'. Dezbaterile sunt activitati in cadrul proiectului 'ONG-urile - actori cheie in monitorizarea si implementarea strategiei anticoruptie', derulat de Centrul de Resurse Juridice.

Stirea completa poate fi citita aici.

Colaborare Piata de spaga: Aplicaţia mobilă InfoCorupţie

Aplicaţia InfoCorupţie îi permite utilizatorului să-şi asume personal raportarea/sesizarea faptelor de corupţie cu care se întâlneşte, să raporteze anonim despre instituţiile sau locurile în care ştie, din experienţă personală, că (nu) se dă şi (nu) se ia şpagă, să se informeze despre evenimentele anticorupţie din toată ţara, ori chiar să se alăture unei comunităţi anticorupţie (de exemplu, Piaţa de şpagă este pe facebook).

Stirea completa poate fi citita aici.

Dezbatere publica la Braila: “Implicarea societatii civile in aplicarea Strategiei Nationale Anticoruptie”

InfoBraila: "Astazi, la ora 9.30, in Sala Ronda a Prefecturii din Braila, a avut loc dezbaterea publica privind Implicarea societatii civile in aplicarea Strategiei Nationale Anticoruptie, din cadrul “Parteneriatului pentru Integritate”.

"Centrul de Resurse Juridice si Asociatia Pro Democratia Club Braila au organizat astazi dezbaterea publica “Parteneriat pentru integritate”. Scopul acestei dezbateri a fost sa informeze si sa mobilizeze organizatiile neguvernamentale locale, mass-media, mediul de afaceri si autoritatile publice cu privire la Strategia Nationala Anticoruptie 2012-2015".

Articolul complet poate fi citit aici.

Proiect implementat de

Cu sprijinul

O inițiativă a

Susținut de


si