Login

NEWSFLASH

Atac la functionarii corupti. S-a lansat telefonul anti-spaga

Digi24 Timisoara: "Functionarii corupti din Romania trebuie sa se teama de telefoanele mobile. Cu un singur click, orice persoana poate acum sa ii raporteze pe cei care cer atentii. La Timisoara s-a lansat o aplicatie de ultima generatie pentru telefoanele inteligente, care ii vizeaza pe cei corupti. Softul revolutionar a fost creat din fonduri europene, tocmai pentru ca ultimele studii arata ca in Romania fenomenul coruptiei e in floare."

Citește mai departe...

ANFP si CRJ - parteneriat pentru integritate

Agentia Nationala a Functionarilor Publici a incheiat in data de 23 mai 2013 un protocol de colaborare cu Centrul de Resurse Juridice, protocol care are ca obiectiv organizarea in parteneriat a dezbaterilor regionale 'Parteneriat pentru integritate'. Dezbaterile sunt activitati in cadrul proiectului 'ONG-urile - actori cheie in monitorizarea si implementarea strategiei anticoruptie', derulat de Centrul de Resurse Juridice.

Stirea completa poate fi citita aici.

Colaborare Piata de spaga: Aplicaţia mobilă InfoCorupţie

Aplicaţia InfoCorupţie îi permite utilizatorului să-şi asume personal raportarea/sesizarea faptelor de corupţie cu care se întâlneşte, să raporteze anonim despre instituţiile sau locurile în care ştie, din experienţă personală, că (nu) se dă şi (nu) se ia şpagă, să se informeze despre evenimentele anticorupţie din toată ţara, ori chiar să se alăture unei comunităţi anticorupţie (de exemplu, Piaţa de şpagă este pe facebook).

Stirea completa poate fi citita aici.

Cetățenii pot sesiza incidentele de corupție printr-o aplicație anticorupție pentru telefoanele inteligente și tablete

Agerpres: Aplicația "Info Corupție", pentru telefoanele inteligente și tablete la care cetățenii pot sesiza orice caz de corupție, a fost lansată luni la Palatul Parlamentului cu ocazia Zilei Internaționale Anticorupție. "Scopul aplicației este de a surprinde indignarea cetățenilor exact atunci când se produce aceasta. Când i se cere mită, când este nevoit să dea mită, când află de o faptă de corupție. De aceea, această aplicație este pentru telefon cu o conexiune la internet", a declarat directorul de programe din cadrul Centrului de Resurse Juridice, Radu Nicolae.

Stirea completa poate fi citita aici.

Proiect implementat de

Cu sprijinul

O inițiativă a

Susținut de


si