4.000 de bilete vândute la România-Portugalia. Sold out la Pitești! – Eurosport RO

4.000 de bilete vândute la România-Portugalia. Sold out la Pitești!  Eurosport RO

Головна » 4.000 de bilete vândute la România-Portugalia. Sold out la Pitești! – Eurosport RO

Interes uriaș pentru naționala feminină a României cu prilejul partridei contra Portugaliei, din preliminariile Campionatului Mondial 2023. Prima manșă a dublei cu lusitanele se va disputa pe 8 aprilie, la Pitești, de la ora 17:00, iar biletele scoase în vânzare online au fost epuizate în doar câteva zile.

”Dragostea fanilor este neprețuită! Toate biletele pentru pentru meciul cu Portugalia de pe 8 aprilie de la Pitești s-au epuizat! Vă mulțumim, sunteți fantastici! România suntem toți! Împreună spre Campionatul Mondial! Hai, Romania!”, a anunțat Federația Română de Handbal.

Bilete între 40 și 80 de lei

HandbalGloria Bistrița a pierdut, 27-30 amicalul de gală cu Gyor, disputat la Debrecen!IERI LA 21:21

Naționala feminină a României va juca la Pitești în noua Sală Polivelentă, cea care a fost inaugurată oficial pe 8 decembrie anul trecut. Noua construcție a costat 100 de milioane de lei, bani primiți de la Compania Națională de Investiții, Ministerul Devoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei. Capacitatea sălii este de 4.900 de locuri.

Compania Națională de Investiții a terminat construcția sălilor de la Oradea și Piteşti, iar la Constanţa, Turda şi Tulcea sălile urmează să fie finalizate în perioada următoare.

La Pitești, FRH a pus la vânzare pentru meciul cu Portugalia 4.000 de bilete, iar prețurile acestora au variat între 40 și 80 de lei.

România este singura echipă din lume, la feminin, care a participat la toate edițiile Campionatului Mondial de până acum. Și la ediția din 2023, găzduită de Danemarca, Norvegia și Suedia, România este net favorită în dubla cu Portugalia. Antrenorii Florentin Pera, Bogdan Burcea și Ildiko Kerekeș Barbu vor anunța în aceste zile lotul de 18 handbaliste pe care vor conta la dubla din 8 și 12 aprilie. Întâlnirea retur se joacă în Portugalia, la Parades.

La începutul lunii, România a jucat două partide de verificare, la Bistrița-Năsăud, contra Ucrainei. ”Tricolorele” au câștigat clar ambele întâlniri, 29-24 și 29-23.

Dacă la dubla cu Ucraina au lipsit o serie de jucătoare importante, la meciurile oficiale cu Portugalia acestea vor reveni în lot, în frunte cu Cristina Neagu, Eliza Buceschi și Crina Pintea.

Liga CampionilorXavi Pascual, discurs realist, după ce Dinamo a pierdut clar contra lui Kiel: „Suntem departe de ei”22/03/2023 LA 20:33Liga CampionilorDinamo-Kiel 28-41 | Echipa lui Xavi Pascual nu a avut replică în fața cvadruplei campioane a Europei22/03/2023 LA 19:21

Source: eurosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *