A sărutat Cupa Mondială înainte de mireasă. Vedeta din lotul Argentinei a adus mult râvnitul… – Prosport

A sărutat Cupa Mondială înainte de mireasă. Vedeta din lotul Argentinei a adus mult râvnitul…  Prosport

Головна » A sărutat Cupa Mondială înainte de mireasă. Vedeta din lotul Argentinei a adus mult râvnitul… – Prosport

Bucuria este în continuare una mare printre jucătorii Argentinei, dovadă că Nicolas Tagliafico a adus trofeul Cupei Mondiale chiar la propria nuntă.

Nicolas Tagliafico și soția acestuia au făcut petrecerea de nuntă abia anul acesta, având în vedere că pandemia de COVID-19 și restricțiile care au ținut o perioadă bună le-au dat planurile peste cap.

Argentina a devenit campioană mondială după o pauză de 36 de ani, izbutind să câștige trofeul în Qatar după ce a trecut de Franța, la loviturile de departajare.

A sărutat Cupa Mondială înainte de mireasă! Ce a făcut vedeta Argentinei la propria nuntă

Fotbalistul Argentinei și soția sa au fost filmați dansând și cântând pe scenă, iar trofeul decernat în Qatar nu a lipsit, pe acordurile celebrei piese „We are the Champions”, care aparține celor de la Queen.

Tagliafico a adus la nuntă inclusiv medalia de campion, pe care a pus-o în jurul gâtului. Fotbalistul a sărutat trofeul alături de soția sa, momentul devenind repede viral pe rețelele de socializare.

„M-ai susținut mereu, ai fost aproape de mine în toate momentele bune și mai puțin bune pe care le-am avut. Mi-am dat seama cât de norocos sunt să te am, pentru că vei fi aici indiferent de situație. Te iubesc”, a fost mesajul superb al lui Tagliafico.

„SUNTEM CAMPIONI MONDIALI! Argentina a învins Franța la penalty-uri și este campioană mondială. Argentina este campioană mondială. A costat, am suferit mult, dar a meritat mai mult. După finala epică (2-2 în 90 și 3-3 cu prelungiri), naționala a devenit mare la penalty-uri, Dibu a blocat unul și Mondialul 2022 este vopsit în albastru-alb. Cupa, acum da, acum în sfârșit, în mâinile celui mai buni dintre toți: Lionel Andrés Messi o va ridica”, au scris cei de la Ole, după performanța Argentinei de la turneul final.

Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”. În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *