A sfidat FIFA și Qatarul în tribune și forțele de ordine și-au făcut imediat apariția: indignare apărută după măsura luată – DigiSport

  1. A sfidat FIFA și Qatarul în tribune și forțele de ordine și-au făcut imediat apariția: indignare apărută după măsura luată  DigiSport
  2. Qatarul, răspuns pentru Germania prin intermediul fanilor plătiți: ”Le ridicați și puneți mâna la gură”…  SPORT.RO
  3. Alt scandal cu Germania în prim-plan la CM 2022! Comentator acuzat după ce a ironizat portul tradițional al ar  Gazeta Sporturilor
  4. Ordinul dat de qatarezi fanilor ”plătiți” la meciul Spania – Germania: ”Nici nu știam ce înseamnă”  DigiSport
  5. VIDEO Protest inedit în tribune la CM 2022 Qatar – Germania, acuzată de ipocrizie  Hotnews
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » A sfidat FIFA și Qatarul în tribune și forțele de ordine și-au făcut imediat apariția: indignare apărută după măsura luată – DigiSport

  • Liga 1: HermannstadtCFR Cluj, miercuri, 19:00, DGS 1

  • Liga 1: BotoșaniFCSB, joi, 19:00, DGS 1

Bărbatul a mers la meciul cu Iran, în urma căruia echipa favorită s-a calificat în optimile Cupei Mondiale, și a purtat pe braț o manșetă în culorile curcubeului, simbol pro-LGBTQ.

Un american, escortat afară din stadion

Stewarzii au observat că că bărbatul purta pe braț manșeta și au venit imediat la el.

După câteva momente, în care americanul a ridicat mâna pentru a se observa motivul pentru care este verificat, stewarzii l-au luat de brațe și l-au scos din stadion.

Galerie Foto

Decizia forțelor de ordine a provocat indignare pe rețelele sociale, unde qatarezii sunt acuzați din nou că îngrădesc libertatea de exprimare.

Jucătorii n-au fost lăsați să iasă pe teren cu banderole în culorile curcubeului

Mai multe echipe naționale voiau să folosească banderole de căpitan în culorile curcubeului, doar că FIFA, după discuții cu organizatorii din Qatar, țară în care homosexualitatea este interzisă, a intervenit și a interzis inițiativa.

FIFA chiar a amenințat cu sancțiuni dure în cazul în care banderolele ”One Love” vor apărea pe gazon în Qatar, astfel că jucătorii au renunțat la inițiativă.

Totuși, la un meci dintre Germania și Japonia, Nancy Faeser, ministru în țara europeană, a purtat banderola în tribune și a stat chiar lângă președintele FIFA Gianni Infantino. Evident, spre deosebire de ce a pățit suporterul american la meciul cu Iran, în cazul lui Nancy Faeser nu a fost luată nicio măsură.

Galerie Foto

Etichete: lgbtq , sua – iran , suporter american


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *