Accident grav în București: un taxi a intrat într-un autobuz / Șoferul autoturismului a decedat, alte patru persoane rănite / Traficul este blocat în zonă – G4Media.ro

  1. Accident grav în București: un taxi a intrat într-un autobuz / Șoferul autoturismului a decedat, alte patru persoane rănite / Traficul este blocat în zonă  G4Media.ro
  2. Accident în București cu 3 mașini implicate. Unul dintre autoturisme a ajuns sub un taxi care era parcat  Digi24
  3. Un șofer a ajuns cu Volkswagen-ul sub un taxi parcat, pe o stradă din Rahova. A încercat să evite un  Observator
  4. Grav accident rutier în Bucureşti. Un taxi a fost spulberat de un autobuz STB. O persoană a murit şi…  Antena 3 CNN
  5. Grav accident rutier în Bucureşti. Un taxi a fost spulberat de un autobuz STB  Antena 3 CNN
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Accident grav în București: un taxi a intrat într-un autobuz / Șoferul autoturismului a decedat, alte patru persoane rănite / Traficul este blocat în zonă – G4Media.ro

UPDATE: Șoferul autoturismului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Celelalte patru persoane rănite, care se aflau în taxi, au fost transportate la spital.

Comunicatul Poliției:

Astăzi, 19 Noiembrie a.c., în jurul orei 22:44, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un accident rutier care s-a produs pe bd.Regina Maria, din sectorul 5.

Din informațiile preliminare, conducătorul unui autoturism taxi care circula pe bd.Regina Maria dinspre str. 11 Iunie ar fi pierdut control asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autobuz din cadrul Societății de Transport București care circula din sensul opus.

În urma accidentului de circulație a rezultat decesul conducătorului autoturismului taxi, după ce în  prealabil s-au efectuat manevre de resuscitare și rănirea celor patru pasageri aflați în autoturism, care au fost transportați la spital pentru îngrijri medicale.

Se efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Traficul rutier este restricționat pe bd.Regina Maria, dinspre str. 11 Iunie către șos.Viilor, pe ambele sensuri de deplasare.

Știrea inițială: Un accident grav s-a produs, sâmbătă noaptea, în București, fiind implicate un taxi și un autobuz STB. Din primele informații, autoturismul a luat foc, iar cinci persoane sunt rănite, dintre care trei inconștiente.

Accidentul a avut loc în Sectorul 5, pe bulevardul Regina Maria.

În autobuz se afla doar șoferul.

Victimele au fost extrase din autoturismul incendiat.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *