Accident grav într-o carieră minieră din Gorj. O mașină care transporta muncitori s-a răsturnat. Sunt 3… – Digi24

  1. Accident grav într-o carieră minieră din Gorj. O mașină care transporta muncitori s-a răsturnat. Sunt 3…  Digi24
  2. O tanchetă cu muncitori s-a răsturnat în cariera de cărbune a Complexului Energetic Oltenia  Antena 3 CNN
  3. O maşină care transporta muncitori s-a răsturnat într-o carieră minieră din Gorj / Trei morți și 8 răniți  HotNews.ro
  4. Trei morți și opt răniți în Gorj, după ce mașina care-i transporta la muncă a rămas fără frâne: plan Roșu…  Adevărul
  5. Trei muncitori de la Complexul Energetic Oltenia au murit într-un accident cumplit în cariera de…  Antena 3 CNN
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Accident grav într-o carieră minieră din Gorj. O mașină care transporta muncitori s-a răsturnat. Sunt 3… – Digi24

Un accident grav s-a produs marți, într-o carieră minieră din Gorj, după ce o mașină plină cu muncitori s-a răsturnat. Sunt 3 morți și 8 răniți. A fost activiat Planul Roșu de intervenție.

Potrivit ISU Gorj, în accident au fost implicate 25 de persoane, dintre care 8 rănite și 3 decedate. Mașina care transporta muncitorii ar fi rămas fără frâne.

„Zona fiind neaccesibilă cu autospecialele de intervenție, victimele vor fi transportate cu mijloace din dotarea carierei Jilț Sud, pe o platformă betonată, unde se află echipajele de intervenție”, transmite ISU.

Accidentul a avut loc în cariera Jilț Sud. A fost activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Gorj.

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un accident rutier în comuna Mătăsari, jud Gorj, cariera minieră Jilt. La faţa locului au fost deplasate 2 echipaje pentru descarcerare, trei echipaje SMURD şi o autospecială pentru victime multiple, precum şi opt echipaje din Serviciul de Ambulanţă Gorj. S-a activat planul roşu de intervenţie pentru a face faţă situaţiei. 

Trei persoane se aflau în stare de inconştienţă, iar alte opt au suferit leziuni, dar se aflau în stare de conştienţă şi erau cooperante. În acest moment, una dintre victime este transportată la spitalul din Rovinari, două la spitalul din Târgu Jiu, iar una este evaluată medical la faţa locului”, a anunțat Florin Chisim, purtător de cuvânt al ISU Gorj, la Digi24. 

Editor : R.K.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *