Accident înfiorător filmat în Sebeș. Un tânăr de 21 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un – STIRILEPROTV.RO

  1. Accident înfiorător filmat în Sebeș. Un tânăr de 21 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un  STIRILEPROTV.RO
  2. VIDEO Un tânăr de 21 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu maşina într-un sens giratoriu  Digi24
  3. Momentul impactului devastator dintre o mașină și un sens giratoriu. Șoferul de 21 de ani a murit pe loc VIDEO  Adevărul
  4. FOTO| Cine este tânărul de doar 21 de ani din Sebeș care și-a pierdut viața IERI într-un accident rutier: „A fost un băiat foarte cumsecade”  Ziarul Unirea
  5. Alexandru, din Sebeș, s-ar fi sinucis după o ceartă cu iubita. Momentul în care a intrat cu mașina în gi  STIRILEPROTV.RO
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Accident înfiorător filmat în Sebeș. Un tânăr de 21 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un – STIRILEPROTV.RO

Un șofer de 21 de ani și-a pierdut viața, duminică seara, după ce a intrat cu viteză într-un sens giratoriu din Sebeș, județul Alba.

Mașina s-a răsturnat, iar tânărul a rămas captiv în caroserie, de unde a fost scos de pompieri. Echipajul medical chemat de urgență a încercat în zadar să-l resusciteze.

O cameră de supraveghere a surprins momentul in care mașina scăpată se sub control se apropie de intersectie măturând totul în cale. Pune la pământ un stâlp de electricitate, se izbește violent de jardiniera din sensul giratoriu, după care se răstoarnă pe plafon.

În acel moment, pe același sens de mers se aflau și alte autovehicule. Din fericire, niciunul nu a fost acroșat. Iar în sensul giratoriu, unde mașina a intrat cu o viteză incredibilă si a căzut și stâlpul retezat, nu se afla nimeni.

La accidentul șocant au asistat mai multe persoane care se aflau nu departe, pe un trotuar. După un moment de ezitare, se apropie de locul în care a avut impactul. În depărtare se vede și silueta unui bărbat care fuge spre mașina făcută zob. Imediat și-au făcut apariția și echipajele de intervenție.

Citește și

Plutonier adjutant Sergiu Fleșer, Secție Pompieri Sebeș: „La fața locului am găsit un autoturism răsturnat pe cupeu și o persoabă încarcerată in interiorul acestuia”.

Tânărul a fost scos inconștient dintre fiare. Era singur în vehicul.

Denisa Marinescu, medic urgență: „Am găsit o victimă inconștientă, în stop-cardiorespirator cu politraumatism sever, cu traumatism toracic, toraco-abdominal. Se inițiază manevrele de resuscitare, fără succes”.

Comisar șef Valeria Anghelescu, IPJ Alba: „Un tânăr de 21 de ani a condus autoturismul pe raza municpiului Sebeș, iar la moment dat a intrat în coleziune cu un sens giratoriu și s-a răsturnat”.

Oamenii legii au deschis o anchetă și urmează să stabilească în ce condiții s-a petrecut teribilul accident.
 

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *