Adolescentă de 16 ani din Gorj, surprinsă de mamă în timp ce făcea sex cu un profesor / Bărbatului i s-a întocmit dosar penal – G4Media.ro

  1. Adolescentă de 16 ani din Gorj, surprinsă de mamă în timp ce făcea sex cu un profesor / Bărbatului i s-a întocmit dosar penal  G4Media.ro
  2. O mamă din Târgu-Jiu și-a prins fiica de 16 ani în timp ce întreținea relații sexuale cu profesorul de  Observator
  3. O mamă din Târgu Jiu şi-a urmărit fiica la meditaţii şi l-a prins pe profesorul de matematică în…  Antena 3 CNN
  4. O mamă, care bănuia că între fiica sa și profesor există o relație, i-a prins pe cei doi în flagrant, la ora de meditații  Ştiri de Cluj
  5. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Adolescentă de 16 ani din Gorj, surprinsă de mamă în timp ce făcea sex cu un profesor / Bărbatului i s-a întocmit dosar penal – G4Media.ro

Un profesor care predă informatică la un liceu din Tg-Jiu și la o unitate școlară din comuna Logrești este cercetat penal pentru act sexual cu minor, după ce fost surprins de mama unei adolescente, în timp ce întreținea relații sexuale cu aceasta, relatează Gorj Online.

Femeia avea o bănuială că între fiica sa și profesor există o legătură mai ales după ce cu o seară în urmă prinsese o discuție din care reieșea că cei doi urmează să se întâlnească a doua zi.

Mama adolescentei ar fi urmărit-o pe aceasta, în cursul zilei de luni, și a găsit-o pe minoră, în apartamentul său, împreună cu profesorul de informatică. În acel moment, femeia a alertat organele judiciare.

Polițiștii au dispus ca adolescenta să fie examinată de medicul legist de la Laboratorul Medico-Legal al Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu.

Profesorul a fost audiat, în prezența avocatului, timp de mai multe ore, însă, în final, nu s-a dispus nicio măsură preventivă împotriva sa.

Reprezentanții IPJ Gorj au confirmat cazul și au precizat că, s-a decis continuarea cercetărilor cu bărbatul în stare de libertate.

„La data de 5 decembrie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către o femeie, din comuna Logrești, cu privire la faptul că fiica sa minoră ar fi întreținut relații sexuale cu o persoană majoră. Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că în perioada iulie-noiembrie 2022, minora de 16 ani ar fi întreținut relații sexuale consimțite cu un bărbat de 43 de ani, din municipiul Târgu-Jiu. În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor”, precizează IPJ Gorj.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *