Andreea Ianăși a semnat cu SCM Râmnicu Vâlcea! Detaliile contractului și prima reacție a coordonatorului… – Prosport

Andreea Ianăși a semnat cu SCM Râmnicu Vâlcea! Detaliile contractului și prima reacție a coordonatorului…  Prosport

Головна » Andreea Ianăși a semnat cu SCM Râmnicu Vâlcea! Detaliile contractului și prima reacție a coordonatorului… – Prosport

Coordonatorul de joc Andreea Ianăși (30 de ani) și-a reziliat contractul cu echipa feminină de handbal Măgura Cisnădie și a semnat un contract valabil până în vară cu SCM Râmnicu Vâlcea.

Clubul vâlcean a anunțat azi transferul handbalistei, care se alătură lotului condus de Bent Dahl și va putea juca începând din luna ianuarie în partidele din competițiile interne și în EHF European League.

Andreea Ianăși a semnat cu SCM Râmnicu Vâlcea

Pe postul de centru, Vâlcea le mai are în lot pe suedeza Daniela de Jong și pe Amalia Coman. La Vâlcea, jucătoarea va juca în grupele EHF European League, dar în paralel se va lupta și pentru un loc de cupă europeană în sezonul viitor.

„Sunt foarte fericită că m-am alăturat acestui club și sper să îmi aduc aportul pentru îndeplinirea obiectivelor propuse în acest sezon competițional. Mă bucur că mă întorc în locul unde m-am format ca sportivă, deoarece am făcut parte din primele generații ale Centrului Național Olimpic de Excelență din Rm. Vâlcea. Știu că suporterii vâlceni sunt renumiți în toată țara pentru felul în care își încurajează echipa, abia aștept să îi întâlnesc”, a spus Andreea Ianăși pentru pagina de facebook a SCM Rm. Vâlcea.

Ianăși a mai jucat în carieră la SCM Craiova (2011-2019) și Podarvka Koprivnica (2019-2020). A câștigat Cupa EHF și un titlu de vicecampioană în anul 2018 cu echipa din Bănie.

Activează din anul 1999 în presa sportivă și de peste 20 de ani este corespondentul ProSport din județul Vâlcea. A acumulat experiență după ce a scris rubricile sportive la Viața Vâlcii, Ediție Specială de Oltenia și Impact Real. citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *