Argentinienii și-au plătit „datoria”! De ce a fost Kylian Mbappe ținta ironiilor: gestul de la care a plecat totul – DigiSport

  1. Argentinienii și-au plătit „datoria”! De ce a fost Kylian Mbappe ținta ironiilor: gestul de la care a plecat totul  DigiSport
  2. Mbappe a zguduit vestiarul în pauza cu Argentina: Imagini apărute, în premieră, după finală VIDEO  Adevărul
  3. Kylian Mbappe zâmbește din nou. Decizia luată de atacant la 3 zile după finala Cupei Mondiale  DigiSport
  4. Editorial Cristian Geambașu: Cum și-a pregătit Franța înfrângerea  Gazeta Sporturilor
  5. (VIDEO) Au apărut: Cele mai tari imagini cu Macron la marea finală  Cotidianul
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Argentinienii și-au plătit „datoria”! De ce a fost Kylian Mbappe ținta ironiilor: gestul de la care a plecat totul – DigiSport

  • Cupa Ligii Angliei: Man. United – Burnley, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Cupa Ligii Angliei: Man. CityLiverpool, joi, 22:00, DGS 1

Superstarul lui PSG a fost ironizat de mai multe ori de portarul Emiliano Martinez, iar Lionel Messi a primit în Argentina un pluș cu o țestoasă ninja (n.r. Mbappe este poreclit „Donatello”, după celebrul desen animat). 

Motivul pentru care Kylian Mbappe a fost ținta numărul unu a argentinienilor

Potrivit Sports Joe, ironiile argentinienilor au avut la bază o explicație clară. În 2018, după ce Franța a devenit campioană mondială, elevii lui Didier Deschamps au inclus numele lui Messi în cântecul de sărbătoare. 

„E mic, e simpatic, l-a oprit pe Leo Messi”, au cântat fotbaliștii francezi despre N’Golo Kante, referitor la meciul din optimile turneului din 2018, Franța – Argentina 4-3. 

Patru ani mai târziu, argentinienii au dorit să îi aplice același tratament fotbalistului francez, considerat pionul principal al țării sale, la fel cum este Messi pentru Argentina.

De altfel, la sărbătoarea sud-americanilor din vestiar, unul dintre versuri a fost „Un minut de reculegere pentru Mbappe”. Așadar, nu ar fi nimic personal la mijloc, ci o simplă „datorie” plătită de argentinieni. 

Kylian Mbappe, un ”monument de tristețe” după finala cu Argentina

Între imaginea oferită de francez și cea a celor trei argentinieni prezenți pe același podium, Lionel Messi, jucătorul turneului, Emiliano Martinez, cel mai bun portar al Cupei Mondiale, și Enzo Fernandez, cel mai bun tânăr jucător al turneului, există un contrast imens, care poate fi văzut în galeria foto de mai jos.

De asemenea, când a urcat pe podium, Kylian Mbappe a privit lung, cu o dezamăgire evidentă pe față, spre trofeul Cupei Mondiale și a oferit un nou cadru care spune totul despre ce a însemnat înfrângerea din finală.

Galerie Foto

Etichete: leo messi , franta , argentina , lionel messi , emiliano martinez , kylian mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *