Atacantul brazilian care a făcut senzație la Mondial urmărește în mediul online o vloggeriță cu mare impact în – Gazeta Sporturilor

Atacantul brazilian care a făcut senzație la Mondial urmărește în mediul online o vloggeriță cu mare impact în  Gazeta Sporturilor

Головна » Atacantul brazilian care a făcut senzație la Mondial urmărește în mediul online o vloggeriță cu mare impact în – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat miercuri, 14 decembrie 2022 12:29 / Actualizat miercuri, 14 decembrie 2022 12:49

Richarlison (25 de ani), atacantul naționalei Braziliei, cu 3 goluri marcate în 4 meciuri disputate la Campionatul Mondial din Qatar, urmărește o vloggeriță din Republica Moldova, cu mare succes în România, pe Instagram.

Este vorba despre Andreea Bostanică (18 ani), un influencer din Chișinău, Republica Moldova, cu 971.000 de urmăritori pe Instagram, 4,9 milioane de urmăritori pe Tik Tok!, și 678.000 de abonați pe Youtube. Andreea și-a început cariera de vlogger în anul 2017. 

Videoclipurile pe care le-a lansat de-a lungul timpului au fost și ele apreciate de fani, videoclipul piesei „Dă Play” are aproximativ 4,8 milioane de vizualizări, videoclipul „BFF” peste 3,4 milioane, „Swipe Up” peste 3 milioane, iar „Uit de noi” aproximativ 1,2 milioane. 

Atacantul brazilian care a făcut senzație la Mondial urmărește în mediul online o vloggeriță cu mare impact în România

Conform Libertatea, Andreea Bostănică a lansat videoclipul piesei „Diamantul”. Acesta a devenit viral pe TikTok, pe sunetul piesei creându-se mii de tiktok-uri. Atât videoclipul, cât și versurile noului single „Diamantul” se concentrează pe subiectul popularității vedetelor din mediul online.

„Nici mie nu îmi vine să cred, dar am 18 ani. Dacă mă vezi nemachiată și îmbrăcată în hanorac cred că îmi dai 17-18 ani. Mereu sunt îmbrăcată casual. Sunt mai băiețoasă, mai copilăroasă. Azi-dimineață m-am julit de pat. Sunt foarte neatentă. Nu sunt eu o lady, dar încerc să fiu, deoarece am 18 ani”
Andreea Bostănică

Richarlison a înscris un gol spectaculos în partida cu Serbia. Foto: Imago

Citește și:

Ivana Knoll, „eliminată” în semifinale » Cum a reacționat după ce a asistat la demonstrația lui Messi

Soția unui jucător argentinian, gata de semifinala Mondialului » Ce a făcut în ziua meciului

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *