Aterizare de urgență pe aeroportul Otopeni, după ce comandantul aeronavei și-a pierdut cunoștința în… – Digi24

  1. Aterizare de urgență pe aeroportul Otopeni, după ce comandantul aeronavei și-a pierdut cunoștința în…  Digi24
  2. Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni! Unui pilot i s-a făcut rău la manșa avionului  Antena 3 CNN
  3. Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni după ce pilotul a leșinat la manșă  STIRILEPROTV.RO
  4. Aeronavă TAROM, aterizare de urgență la Otopeni, după ce pilotului i s-a făcut rău la manșă  Libertatea
  5. Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni! Unui pilot i s-a făcut rău la manșa avionului | Aeronava…  Antena 3 CNN
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Aterizare de urgență pe aeroportul Otopeni, după ce comandantul aeronavei și-a pierdut cunoștința în… – Digi24

Un avion Tarom a aterizat de urgență pe aeroportul Otopeni, după ce comandantul și-a pierdut cunoștința în timpul zborului. Aeronava decolase de la Timișoara și se îndrepta către Egipt.

 

Silvian Trandafir, jurnalist Digi24: O aeronavă Tarom a aterizat de urgență în urmă cu câteva minute pe aeroportul Otopeni. Aeronava a plecat de pe aeroportul din Timișoara și se îndrepta către Egipt, însă,  în momentul când se afla deasupra Bulgariei, pilotul, mai exact comandantul aeronavei, a rămas într-o stare de inconștiență, și prin urmare a fost luată decizia ca aeronava să se întoarcă de urgență pe aeroportul din Otopeni. În acest moment, nu știm care e starea de sănătate a pilotului, însă la fața locului au intervenit echipaje SMURD, după ce aeroportul a cerut intervenția acestora. Pilotul are 30 de ani și primește îngrijiri la fața locului. 

Compania TAROM transmite că siguranța pasagerilor și a echipajului nu a fost pusă în pericol nicio clipă și că zborul RO 7673 va decola în cel mai scurt timp către Egipt. Redăm comunicatul integral al companiei:

„Compania TAROM informează că din cauza unei urgențe medicale a unuia dintre membrii echipajului de comandă, aeronava care efectua zborul RO 7673 pe ruta Timișoara-Hurghada a efectuat o aterizare de urgenţă , conform procedurilor standard în astfel de situații. Menționăm că la bord se aflau 184 de pasageri, iar siguranța acestora și a echipajului nu au fost puse în pericol nicio clipă. Aeronava a aterziat în condiţii de maximã siguranţã pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, iar pilotul a fost preluat de către o echipă medicală.

Zborul RO 7673 va decola în cel mai scurt timp către Hurghada – destinația finală, estimăm ora locală 18:00. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă reamintim faptul că siguranța echipajelor și a pasagerilor TAROM a fost, este și va rămâne principalul nostru obiectiv.”

Editor : C.L.B.

Source: digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *