Bărbatul care și-a ucis prietenul de pahar în noaptea de Crăciun a fost prins. Unde l-au găsit polițiștii – Digi24

  1. Bărbatul care și-a ucis prietenul de pahar în noaptea de Crăciun a fost prins. Unde l-au găsit polițiștii  Digi24
  2. Individul periculos care a ucis un om cu o drujbă pe strădă în Dolj, a fost prins de poliţişti  Antena 3 CNN
  3. UPDATE Un bărbat cu probleme psihice, suspectat că a omorât un om cu o drujbă, a fost prins după aproape 48 de ore de căutări pe un câmp din Dolj / La misiune a participat și un elicopter  G4Media.ro
  4. Individul din Dolj care și-a ucis prietenul, de Crăciun, prins de polițiști pe un câmp  STIRILEPROTV.RO
  5. A fost prins criminalul din Dolj care și-a ucis tovarășul de pahar de Crăciun. „Acea cloacă de tâlhari…  Adevărul
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Bărbatul care și-a ucis prietenul de pahar în noaptea de Crăciun a fost prins. Unde l-au găsit polițiștii – Digi24

Suspectul unei teribile crime comise de Crăciun, în județul Dolj, a fost găsit de polițiști în apropiere de localitatea Călărași. Tânărul de 25 de ani, bănuit că și-a omorât un vecin, a fost căutat inclusiv din elicopter. El era cercetat în libertate într-un caz de viol.

Bărbatul va fi condus la sediul poliției, pentru cercetări, potrivit IPJ Dolj.

Fost polițist, primarul din comuna Călărași a fost cel care le-a oferit anchetatorilor imagini vitale pentru caz.

Fost primar: Pe la ora 07:41, camera situată în fața fostei școli nr.2 de la Călărași surprinde momentul în care suspectul principal ar ieși cu bicicleta din localitate, având pe coarnele bicicletei o drujbă.

Vecin: În seara aia au venit 2 persoane. Au vorbit la mine la poartă și a intrat unul, pe urmă s-a dus și al doilea și au intrat aici. Eu m-am dus și m-am așezat la televizor. M-am temut și înainte. Ia, uite, am pus plasă de sârmă peste gard, ca să nu sară.

Femeie: Știm că a mai intrat peste o femeie, a mai bătut-o pe o femeie.

Potrivit Poliției Dolj, bărbatul de 57 de ani a fost găsit mort în locuința sa din comuna Călărași, în dimineața de Crăciun, de o vecină care a sunat la 112.

„În cursul nopții de 24/25 decembrie a.c., bărbatul de 57 de ani, împreună cu alți doi bărbați, din aceeași localitate, au consumat băuturi alcoolice la locuința victimei, iar la un moment dat, unul dintre cei doi bărbati, în vârsta de 25 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, cu corpuri dure și cu un obiect tăietor-despicător, care i-ar fi provocat decesul. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei”, spun polițiștii doljeni.

Editor : M.B.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *