Benzema a plecat val vârtej din Qatar, la 6:00 dimineața. Și-a uitat și 8 perechi de ghete, dar le-a recuperat – DigiSport

 1. Benzema a plecat val vârtej din Qatar, la 6:00 dimineața. Și-a uitat și 8 perechi de ghete, dar le-a recuperat  DigiSport
 2. Cazul rupturii dintre Benzema și naționala Franței continuă. Dezvăluirile făcute și cum se apără „les bleus”  Eurosport RO
 3. Detalii uluitoare despre Karim Benzema la Campionatul Mondial: „I-au cerut să forțeze la antrenamente! L-au…  SPORT.RO
 4. Lovitură de grație în cazul Karim Benzema! Dezvăluiri incendiare despre situația atacantului la CM din…  Prosport
 5. “L-au forțat, apoi l-au luat de prost”. Cum a fost tratat Karim Benzema în cantonamentul Franței  DigiSport
 6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Benzema a plecat val vârtej din Qatar, la 6:00 dimineața. Și-a uitat și 8 perechi de ghete, dar le-a recuperat – DigiSport

 • Handbal: Banik Most – CSM București, sâmbătă, 17:00, DGS 1

 • Serie A: Juventus – Udinese, sâmbătă, 19:00, DGS 1

Iar unele informații conturează cauzele pentru care selecționerul Didier Deschamps (54 de ani) a fost atât de radical și nu l-a mai chemat înapoi după recuperare, petrecută încă din timpul grupelor de la Mondial.

Ambele părți au evitat să dezvolte subiectul despărțirii, iar după ce a devenit clar că Deschamps va continua la echipa națională, Benzema și-a anunțat retragerea de la echipa națională.

Daniel Riolo, jurnalist al postului RMC, oferă însă câteva detalii despre subiect, care pun într-o lumină mai clară întreaga situație. Până la urmă pare să fie vorba despre o ciocnire a orgoliilor, una dusă la extrem. Deschamps s-a simțit păcălit de jucător, iar Benzema a fost deranjat că nu i se acordă încredere totală.

Benzema s-a urcat în avion la 6:00 dimineața și nu și-a luat la revedere de la colegi

 • Franța a pierdut finala Cupei Mondiale Qatar 2022, 2-2, 3-3, 2-4 d.l.d contra naționalei Argentinei

În primul rând, Benzema ar fi refuzat să le răspundă celor din staff-ul medical al Franței în perioada sa de recuperare la Madrid, spre deosebire de Varane, care a acceptat să fie supravegheat în timpul recuperării de către un trimis al naționalei. În schimb Karim nici nu a răspuns la telefon.

Primul moment în care au apărut tensiuni ar fi fost cel în care Benzema a avut mai multe solicitări despre cum să se recupereze, „pentru că își cunoaște bine corpul”, iar situația nu a fost digerată de staff. 

 • 97 de meciuri în care a marcat 37 de goluri pentru naționala Franței are Karim Benzema
 • din mai 2021 până în decembrie 2022 a mai jucat Benzema pentru Franța, după perioada de suspendare de șase ani. De atunci a disputat 16 meciuri, inclusiv la EURO 2020, și a marcat de 10 ori

În plus, staff-ul medical nu ar fi primit de la Real Madrid niciun act de specialitate legat de „oboseala musculară” cu care jucătorul s-a prezentat la reunire. 

Pe 19 noiembrie, Deschamps a decis ca fotbalistul să fie dus la un control medical amănunțit la clinica Doha Aspetar, după care jucătorul a părăsit Qatarul. Iar modul în care a făcut-o a arătat clar că despărțirea nu s-a produs în cele mai prietenești condiții.

Benzema și-a uitat cele opt perechi de ghete la hotel

Benzema a vrut să plece încă din noaptea respectivă, chiar și fără să-și ia la revedere de la colegi. Nu a putut zbura pentru că pe timpul nopții avioanele private nu pot survola Irakul și nici Ucraina. Însă a făcut-o la 6:00 dimineața.

Riolo susține că Franța l-a urcat în avion atât de devreme și arată cu degetul spre Deschamps, despre care susține că nu a fost în stare să-și gestioneze propriul orgoliu în așa fel încât echipa să nu piardă un fotbalist atât de important. 

Însă federalii oferă o altă variantă, anume că el a vrut să plece imediat.

Nu aveam de gând să trezim toți jucătorii la 5:00 dimineața să facem o gardă de onoare pentru Benzema”, a  completat unul dintre federali pentru Riolo.

O dovadă în plus că Benzema a vrut să plece din Doha cât mai repede a fost că și-a uitat la hotel cele opt perechi de ghete. A cerut să-i fie trimise prin curier.

Etichete: didier deschamps , karim benzema , daniel riolo , retragere benzema


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *