Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 30 noiembrie: Închidem luna de profit cu handbal și baschet! – RomaniaTV.net

Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 30 noiembrie: Închidem luna de profit cu handbal și baschet!  RomaniaTV.net

Головна » Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 30 noiembrie: Închidem luna de profit cu handbal și baschet! – RomaniaTV.net

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Deschidem Biletul Zilei cu un duel din Liga Campionilor la handbal masculin. Veszprem are ascendent moral în fața celor de la PPD Zagreb după victoria de săptămâna trecută de pe teren propriu, scor 32-28. Astăzi ungurii pleacă cu prima șansă la victorie în Croația și ne așteptăm să recidiveze în fața handbaliștilor de la PPD Zagreb.

Rămânem în Liga Campionilor la handbal masculin și mergem în Spania la duelul Barcelona – Kiel. Catalanii au de luat o revanșă după remiza din Germania din urmă cu o săptămână, 30-30. În acest duel de care am amintit, catalanii au condus în majoritatea timpului la o diferență de 4-6 goluri, însă au fost egalați pe final. Vom paria pe victoria catalanilor.

Închidem Biletul Zilei cu un duel din NBA, Boston Celtics – Miami Heat. Boston Celtics este cea mai solidă echipă din Conferința de Est iar astăzi paote profita din plin de problemele de lot cu care se confruntă Miami Heat. Vom paria pe o victorie a gazdelor la o diferență de minim cinci puncte.

Analizele detaliate ale acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 30 noiembrie

21:45, Zagreb – Veszprem, 2, cota 1.20

21:45, Barcelona – Kiel, 1, cota 1.21

02:30, Boston Celtics – Miami Heat, H1 -4 puncte, cota 1.39

Cotă totală: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *