Brazilianul trecut prin Liga 1 care ar vrea să antreneze FCSB-ul – DigiSport

Brazilianul trecut prin Liga 1 care ar vrea să antreneze FCSB-ul  DigiSport

Головна » Brazilianul trecut prin Liga 1 care ar vrea să antreneze FCSB-ul – DigiSport

  • Media: Digi Sport Special, joi, 19:30, DGS 1

  • Premier League: ChelseaMan. City, joi, 22:00, DGS 1

Adailton (45 de ani), a făcut senzație în tricoul celor de la FC Vaslui, acolo unde alături de Wesley și Lucian Sânmărtean reușea să încânte.

Adailton ar vrea să antreneze în România

Sud-americanul este acum la început de carieră nouă și spune că și-ar dori să fie antrenor în România.

„Dacă mă gândesc la vremurile când evoluam în România, aș spune CFR Cluj, cea mai organizată echipă, cu prezențe constante în Europa. Ar fi apoi poate Steaua, FCSB, cum se numește în prezent.

Dar și clubul de azi al lui Hagi, care sunt convins că e unul interesant, cu o organizare foarte serioasă”, a spus Adailton, conform Playsport.

Adailton, despre interesul celor de la FC Botoșani

Giles Coren și Monica Galetti lucrează cot la cot cu staff-ul de la unele dintre cele mai extraordinare hoteluri. Pe Digi Life și Digi Online, azi de la ora 18:00.

În trecut s-a spus că Valeriu Iftime l-a dorit pe Adailton ca și antrenor la FC Botoșani, iar acesta lămurește situația.

„Negocieri e mult spus. S-a întâmplat în urmă cu două-trei luni. Am discutat, am înțeles că exista un interes pentru mine, dar n-am intrat în detalii. Am mulțumit, însă nu e momentul corect pentru un pas extern. Vreau să mai activez un timp în Brazilia. În plus, nu-mi place să preiau o echipă la mijlocul campionatului.

Nu am idee despre jucătorii de acolo, ar fi fost nevoie de timp pentru a cunoaște un grup pe care nu l-am alcătuit eu. Nu știu nici Liga 1 din prezent, ar trebui să stăpânesc detalii mai în profunzime. Nu e simplu de luat o asemenea decizie și nu sunt genul care merge înainte cu ochii închiși”, a mai spus sud-americanul.

Două sezoane a evoluat Adailton la FC Vaslui, între 2010 și 2012, perioadă în care a jucat în 72 de meciuri, a marcat de 19 ori și a oferit 20 de pase decisive.

Etichete: fc vaslui , antrenor , adailton , brazilia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *