Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP, concluzie dură după Qatar – Ecuador, meciul de deschidere de la Campionat – Gazeta Sporturilor

Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP, concluzie dură după Qatar – Ecuador, meciul de deschidere de la Campionat  Gazeta Sporturilor

Головна » Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP, concluzie dură după Qatar – Ecuador, meciul de deschidere de la Campionat – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat luni, 21 noiembrie 2022, 00:02 / Actualizat luni, 21 noiembrie 2022 01:03

Cătălin Țepelin, redactorul-șef al Gazetei Sporturilor, a fost invitat duminică seara la TVR 1, acolo unde a analizat, în cadrul emisiunii „Studio Mondial”, meciul de deschidere de la Campionatul Mondial, înfrângerea Qatarului cu Ecuador, scor 0-2.

Țepelin a taxat prestația extrem de modestă a naționalei țării gazdă, surclasată la toate capitolele de Ecuador în uvertura celui mai controversat turneu final din istorie. Dacă festivitatea de deschidere a Mondialului a însemnat o desfășurare de forțe faraonică, ce e urmat a fost un prim meci mediocru

Dacă Ceaușescu trăia, avea de ce să fie invidios » 5 informații tari de la Qatar - Ecuador: scene ireale în jurul stadionului + ce se găsea în săculeții puși pe fiecare scaun din arenă CM QATAR Dacă Ceaușescu trăia, avea de ce să fie invidios » 5 informații tari de la Qatar – Ecuador: scene ireale în jurul stadionului + ce se găsea în săculeții puși pe fiecare scaun din arenă

Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP, concluzie dură după meciul de deschidere de la Campionatul Mondial: „S-a văzut imediat impostura fotbalistică a Qatarului”

Eu aș caracteriza scurt și direct acest meci, în special prestația Qatarului. Am un singur cuvânt: PENIBIL. 

A fost nevoie să treacă 12 ani, să se toace peste 200 de miliarde de euro, să moară multe mii de oameni care munceau în condiții inumane pentru ca azi, în doar câteva minute, fotbalul să dezumfle bula și să pună reflectoarele pe impostura sportivă a Qatarului. 

Dacă asta este echipă de Mondiale, eu sunt Mister Olympia, ce naiba! E drept că nu ne puteam aștepta la un regal fotbalistic între echipele de pe locurile 44 și 50 din clasamentul FIFA, dar nici nu anticipam o asemenea caricatură. Banii nu pot cumpăra orice, în fotbal impostura nu poate fi rostogolită la nesfârșit”, a spus Cătălin Țepelin, în emisiunea „Studio Mondial” de la TVR.

Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP, concluzie dură după primul meci de la Campionatul Mondial: „Qatar a jucat PENIBIL! Dacă asta e echipă de Mondiale, eu sunt Mister Olympia”

Cătălin Țepelin și fostul internațional Florin Bratu, in studioul TVR

Cătălin Țepelin, deziluzionat de prestația modestă a Qatarului: „Mi-au amintit de faza celebră cu Zair ‘74”

Jurnalistul și-a continuat ideea, realizând o paralelă între exprimarea submediocră a fotbaliștilor din Qatar și un moment neverosimil petrecut acum aproape patru decenii, la un meci Brazilia – Zair.

„Îmi aduc aminte că prima mea cronică publicată în ziar a fost la un meci de Divizia C, Faur București – Petrolistul Boldești, acum 25 de ani. Vă dau cuvântul meu de onoare că oricare din acele echipe de Divizia C ar fi fost peste Qatar azi. Qatar nu a tras nici măcar un șut pe poartă, a avut primul corner în minutul 95 și a dat dovadă de niște stângăcii vecine cu amatorismul.

Mi-au amintit de o fază celebră, care circulă și acum pe youtube, dintr-un meci Brazilia – Zair, la Mondialul din 1974, cu românul Nicolae Rainea la centru. La o lovitură liberă de la 20 de metri pentru Brazilia, un congolez a ieșit brusc din zid și a degajat dincolo de centru. 

Habar n-avea de regulament, nu înțelegea de ce nu poate să dea el în minge după ce arbitrul a fluierat. Cam la fel de naivi și nepricepuți au fost și cei din Qatar azi. Neașteptat de slabi, după atâtea pregătiri!”, și-a încheiat discursul ziaristul Gazetei. 

FOTO / Qatar – Ecuador, în 20 de imagini: cum a arătat meciul de deschidere de la Campionatul Mondial

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial din Qatar: 

VIDEO Reacția unui suporter al Ecuadorului face înconjurul rețelelor de socializare: gest făcut chiar din mijlocul fanilor qatarezi

Măsură incredibilă pregătită în Qatar » Ce riscă să pățească fotbaliștii care vor purta banderola LGBTQ

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *