Ce a decis Mirel Rădoi în privința lui Andrei Ivan, exclus din lotul Universității Craiova săptămânile trecute – DigiSport

  1. Ce a decis Mirel Rădoi în privința lui Andrei Ivan, exclus din lotul Universității Craiova săptămânile trecute  DigiSport
  2. Lovitură la Universitatea Craiova: decizia luată de Mirel Rădoi în cazul lui Andrei Ivan! E…  Prosport
  3. Mirel Rădoi i-a reprimit pe cei 4 pedepsiți în lotul lui CS Universitatea Craiova  Gazeta Sporturilor
  4. Mirel Rădoi a cedat în fața patronului Mihai Rotaru! „Rebelii” Andrei Ivan și Jovan Markovic…  Prosport
  5. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Ce a decis Mirel Rădoi în privința lui Andrei Ivan, exclus din lotul Universității Craiova săptămânile trecute – DigiSport

  • Liga 1: Chindia – Univ. Craiova, marţi 19:00, DGS 1

  • Liga 1: Hermannstadt – CFR Cluj, miercuri, 19:00, DGS 1

Ivan va reveni în lot pentru meciul cu Chindia. Ce se întâmplă cu Hanca, Vînă și Markovic

Zilele trecute, președintele Sorin Cârțu anunța că Mirel Rădoi a decis să-i reprimească la antrenamente pe toți cei patru jucători. Cu toate acestea însă, antrenorul Universității Craiova nu avea de gând să-i utilizeze pe fotbaliștii în cauză la meciul cu Chindia, programat marți, însă fostul selecționer s-a răzgândit. 

Concret, Rădoi va miza în cele din urmă pe Ivan la partida cu dâmbovițenii, forțat de probleme de lot cu care se confruntă oltenii, anunță Pro Sport. Potrivit sursei, Markovic, Hanca și Vînă nu vor fi utilizați în duelul programat mâine, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 1.

Motivele pentru care Sergiu Hanca, Ionuț Vînă, Andrei Ivan și Jovan Markovic fuseseră excluși din lot

Excluși din lot înaintea meciului cu Rapid, 2-2, din diferite motive, cei patru fotbaliști se antrenează acum din nou cu prima echipă a Universității Craiova.

Cine se crede mai presus de regulile noastre, se înșală amarnic. Poate s-o facă, după ce nu mai sunt eu. Cât sunt eu, eu decid. Nu stau să mă rog de nimeni. Cred că toți jucătorii ar trebui să înțeleagă. Cei care n-au înțeles până acum, e doar problema lor.

Descoperă Știința din spatele temperaturilor explicată de Helen Czerski. Pe Digi World și Digi Online, azi de la ora 21:00!

Le-am atras atenția. Eu te aștept. Ai greșit o dată, îți dau și a doua șansă, pentru că și eu am fost jucător, și eu am greșit și mi s-a acordat a doua șansă. A treia șansă, îmi pare rău, trebuie să pleci.

Indolența, suficiența… Eu nu stau să mă rog de niciun jucător, le explic ce au de făcut, îi cântăresc în fiecare zi.

Putem să-i luăm pe fiecare să vedem că fiecare a avut șanse. N-am nimic cu niciunul dintre ei.

Pe Ivan l-am avut la tineret, l-am rugat ‘nu mai simula, te rog frumos!’, am pus și amenzi. Ce face? Simulează cu Voluntari, accidentare.

De Marko mă rog. Dacă am ajuns noi să ne dorim mai mult decât el, problema e la el, nu la noi.

Sergiu a jucat titular când am venit. După o semi-rușine pe care am avut-o la Ocna Mureș, putea fi o rușine mai mare. Ține adversarul întruna, de parcă eram la o miuță între noi.

Pe Vînă l-am adus de la echipa a doua. Era cu Nistor. Dan a știut să profite de șansă, el, nu. Îmi pare rău.

Sunt excluși, vom vedea pe ce perioadă, vom decide zilele viitoare. Toată lumea trebuie să înțeleagă. Eu când am vorbit de evaluare, am fost foarte serios. Am fost sincer cu toți, le-am spus ce trebuie să facă.

Dacă cineva crede că din șase zile se poate antrena doar cinci, greșește. Pentru ziua aia în care nu se antrenează nu va juca și nu va face parte din grupul ăsta”, declara Mirel Rădoi, după 2-2 cu Rapid.

Etichete: liga 1 , universitatea craiova , mirel radoi , andrei ivan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *