Ce s-a întâmplat cu Alexandru, tânărul lovit de Monica Odagiu, cu doar o oră înaintea accidentului…. – Antena 3 CNN

  1. Ce s-a întâmplat cu Alexandru, tânărul lovit de Monica Odagiu, cu doar o oră înaintea accidentului….  Antena 3 CNN
  2. Cine este Alexandru, tânărul care a murit în urma accidentului actriței Monica Odagiu. Rezultatele…  Adevărul
  3. Acum s-a aflat! Ce a făcut Alexandru cu doar două ore înainte să sfârșească sub roțile mașinii Monicăi Odagiu  bzi.ro
  4. El este Alexandru, bărbatul care a murit după accidentul provocat de actrița Monica Odagiu, în…  Antena 3 CNN
  5. „Nu ar fi făcut niciodată asta!”. Mama lui Alexandru, tânărul lovit mortal de Monica Odagiu, rupe…  Antena 3 CNN
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Ce s-a întâmplat cu Alexandru, tânărul lovit de Monica Odagiu, cu doar o oră înaintea accidentului…. – Antena 3 CNN

Informații tulburătoare ies la iveală cu privire la ultimele două ore din viața lui Alexandru, tânărul mort după ce a fost accidentat de mașina actriței Monica Odagiu. Șefii tânărului au chemat ambulanța cu puțin timp înainte ca acesta să fie accidentat.

Cu doar o oră și câteva minute înainte ca accidentul să se producă, o ambulanță a fost solicitată la locul de muncă al bărbatului. Șefii acestuia au fost cei care au apelat la serviciul de ambulanță din cauza faptului că bărbatul consumase alcool și se simțea rău. 

În momentul în care echipajul de pe ambulanța a sosit la fața locului, bărbatul deja plecase. Un coleg al acestuia a încercat să îl caute prin împrejurimi, însă Alexandru nu a fost de găsit. 

Avea probleme cu alcoolul

Surse Antena 3 CNN spun că bărbatul consuma frecvent băuturi alcoolice. În urmă cu câțiva ani acesta lucrase în același loc, însă ulterior plecase din țară pentru a-și face o viață mai bună. 

Din păcate, nu totul a ieșit așa cum și-a dorit, așa că a fost nevoit să se întoarcă în țară. Moment în care a mers la șefii cazinoului unde lucrase în trecut, iar aceștia au acceptat să îl angajeze din nou. 

Citeşte şi: Av. Adrian Cuculis, după ce Monica Odagiu a accidentat mortal un om: „Un kilometru în plus la viteză îţi poate schimba încadrarea faptei”

La interviu, șeful cazinoului l-ar fi întrebat pe Alexandru dacă mai are probleme cu băutura, însă acesta a susținut că totul s-a rezolvat între timp. 

Se pare însă că Alexandru era încă un consumator de băuturi alcoolice, acesta fiind și motivul pentru care ambulanța a fost chemată, bărbatul simțindu-se rău. O oră mai târziu, Alexandru a fost accidentat mortal de actrița Monica Odagiu. 

Bărbatul a murit pe loc

Potrivit primelor informații, actrița Monica Odagiu venea dinspre Calea Victoriei pe strada Știrbei Vodă. În momentul în care a ajuns în dreptul stației de autobuz Luterană, actrița spune că bărbatul i-ar fi apărut pur și simplu în față. 

Pe filmare se vede momentul în care actrița Monica Odagiu trage brusc de volan în încercarea de a-l evita pe bărbat, dar este prea târziu.  

Alexandru, tânărul de 33 de ani, a murit pe loc. Cauza decesului bărbatului este traumatism cranio-cerebral cu leziuni incompatibile cu viața, spun medicii legiști.  

În următoarele 2-3 săptămâni vor veni și rezultatele analizelor toxicologice.

„Nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins” 

Între timp, actrița Monica Odagiu a postat și un mesaj de regret pe rețelele de socializare. Ea spune că este cu gândul la familia care și-a pierdut ruda, bărbatul de 33 de ani și, de asemenea, spune că este înspăimântată și nu dorește nimănui să treacă prin ce a trecut ea și cere tuturor ca legea să fie lăsată să-și spună cuvântul. 

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment. 

Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. 

Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare. 

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. 

Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie. 

Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”, a scris actrița Monica Odagiu pe pagina sa de Facebook. 

Source: antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *