Cea mai apreciată fotografie din istoria rețelelor de socializare, un „fake”?! Ce i-a „stricat” poza… – Prosport

Cea mai apreciată fotografie din istoria rețelelor de socializare, un „fake”?! Ce i-a „stricat” poza…  Prosport

Головна » Cea mai apreciată fotografie din istoria rețelelor de socializare, un „fake”?! Ce i-a „stricat” poza… – Prosport

Poza cu Leo Messi ridicând trofeul Cupei Mondiale la finalul partidei cu Franța a devenit cea mai apreciată din istoria rețelelor de socializare, însă fotografia a fost „umbrită” de un aspect inedit.

Leo Messi a ridicat o replică a trofeului în poza care a făcut înconjurul lumii

Cu toate că postarea a ajuns de o notorietate fără precedent în mediul online, se pare că momentul pe care „Puricele” l-a așteptat întreaga carieră a fost lăsat în plan secund de o întâmplare care a captat atenția publicului larg.

S-a descoperit, în cele din urmă, că Leo Messi a ridicat o replică a trofeului în poza care a făcut înconjurul lumii, iar cel care i-a indicat superstarului de la PSG acest lucru a fost tocmai colegul său, Angel Di Maria, la câteva momente după surprinderea fotografiei.

Motivul pentru care o replică a ajuns în mâinile „Puricelui” este unul foarte simplu: pentru a evita o posibilă deteriorare a trofeului original, cei de la FIFA au „aranjat” ca acesta să fie înlocuit rapid la scurt timp după festivitatea de premiere.

Angel Di Maria a sesizat diferența majoră între replică și original

Fotbalistul lui Juventus, Angel Di Maria, a sesizat diferența dintre replică și original: pe trofeul acordat de FIFA, sunt inscripționate pe partea de jos numele tuturor câștigătoarelor din 1930 până în prezent, iar acestea nu erau prezente pe trofeul ridicat de Leo Messi în fotografia de pe Instagram.

Mai mult, momentul în care „Di Magia”, cum este alintat de argentinieni, îi arată „Puricelui” faptul că a ridicat o replică a Cupei Mondiale a fost surprins într-un instantaneu de colecție, iar reacția superstarului de la PSG este fabuloasă.

Un cuplu de suporteri argentinieni, Manuel și Paula, s-au ocupat de confecționarea replicii fidele a trofeului Campionatului Mondial, care are aceeași greutate cu originalul, numai că în loc de aur, este făcut din rășină și cuarț.

„Ideea era ca jucătorii să se poată semna pe ea, dar trofeul s-a plimbat în mâinile campionilor și familiilor lor fără ca mulți să-și pună problema autenticității lui”, a fost explicația.

Leo Messi s-a decis: rămâne la PSG

În urma Campionatului Mondial din Qatar, s-a discutat mult despre posibilitatea ca Leo Messi să plece de la PSG în vara următoare, când îi expiră contractul în vigoare.

În cele din urmă, „Puricele” ar fi luat decizia finală și va rămâne în Paris și din vara anului 2023.

„Viitorul lui Lionel Messi la PSG urmează să fie elucidat la începutul anului viitor. Starul argentinian, al cărui contract expiră pe 30 iunie 2023, se află într-o formă sportivă extraordinară, iar oficialii campioanei Franței sunt pregătiți cu o ofertă spectaculoasă pentru prelungirea înțelegerii.

În plus, aceștia intenționează să-i propună să devină ambasador al brandului la nivel mondial, dar și al companiei qatareze care manageriază clubul parizian. PSG are un avantaj important în fața celor de la FC Barcelona, ținând cont de problemele financiare cu care se confruntă echipa catalană, iar oferta pe care ar putea să i-o facă starului argentinian nu are șanse reale să concureze cu banii pe care îi pot pune pe masă cei de la PSG”, notează cei de la Mundo Deportivo.

Pasiunea pentru fotbal, dobândită încă de la o vârstă fragedă, nu i-a putut purta pașii spre o carieră în sportul pe care l-a îndrăgit dintotdeauna, însă l-a făcut să aleagă jurnalismul. Absolvent al Colegiului Național „Mihai Eminescu”, Christian este actualmente student al … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *