CFR Cluj, aproape de un transfer important! Jucătorul care l-a „umilit” pe Jose Mourinho ar putea veni în Liga 1 – DigiSport

CFR Cluj, aproape de un transfer important! Jucătorul care l-a „umilit” pe Jose Mourinho ar putea veni în Liga 1  DigiSport

Головна » CFR Cluj, aproape de un transfer important! Jucătorul care l-a „umilit” pe Jose Mourinho ar putea veni în Liga 1 – DigiSport

  • Liga 1: FCSBMioveni, luni, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, luni, 21:00, DGS 1

Campioana din sezonul trecut al Ligii 1 este în negocieri avansate cu un fotbalist care a impresionat în ultimele luni.

CFR Cluj, aproape de primul transfer al iernii

Concret, Amahl Pellegrino, ultima dată la Bodo/Glimt, al cărui contract expiră la finalul lunii decembrie, urmează să semneze cu CFR Cluj, notează Romanian Football.

Fotbalistul a terminat sezonul recent încheiat din Norvegia cu 25 de goluri și 10 pase decisive în 27 de partide jucate, iar formația sa a ocupat poziția a doua, în spatele lui Molde.

Amahl Pellegrino poate juca pe mai multe posturi în atac, atât ca vârf împins, cât și ca extremă. Principalul său punct forte este reprezentat de duelurile unu contra unu, pe care le câștigă cu lejeritate, dar și abilitățile bune la finalizare.

Cel mai bun randament la Bodo/Glimt l-a dat într-un sistem 4-3-3, ca extremă stânga.

Fotbalistul nordic a evoluat doar în țara natală, cu o singură excepție, între ianuarie și august 2021, când a fost legitimat la Damac, în Arabia Saudită. Acolo, Pellegrino a fost coleg cu românul Constantin Budescu.

Bodo Glimt i-a administrat o rușine istorică celor de la AS Roma

În sezonul trecut al grupelor Conference League, Bodo/Glimt, la care juca și Pellegrino, a bătut-o fără drept de apel pe AS Roma, 6-1.

Norgevianul a fost cel care a pus cireașa de pe tort și a înscris ultimul gol al partidei, una istorică pentru gazde.

Etichete: norvegia , transfer cfr cluj , bodo/glimt , amahl pellegrino


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *