Cine este celebra actriță care și-a pus la punct soțul fotbalist chiar pe stadion, la Cupa Mondială – DigiSport

  1. Cine este celebra actriță care și-a pus la punct soțul fotbalist chiar pe stadion, la Cupa Mondială  DigiSport
  2. Soția lui Achraf Hakimi este una dintre cele mai frumoase actrițe din lume. Cum arată partenera celui supra…  SPORT.RO
  3. A mers „glonț” la mamă și abia pe urmă la soție, după ce a scris istorie la Mondial. Reacția tinerei, în văzul tuturor  DigiSport
  4. „Mama curăța casele bogaților”. Marocanul care a ajuns în semifinale la Cupa Mondială are o poveste de viață emoționantă  DigiSport
  5. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Cine este celebra actriță care și-a pus la punct soțul fotbalist chiar pe stadion, la Cupa Mondială – DigiSport

  • Media: Fotbal Club, marți, 16:00, DGS 1

  • Media: Fotbal European, marți, 20:00, DGS 1

Hiba Abouk, soția lui Achraf Hakimi, este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din lume

Galerie Foto

După fiecare meci de la Cupa Mondială, Achraf Hakimi a mers în tribune să-și îmbrățișeze mama. La fel s-a întâmplat și după Maroc – Portugalia 1-0, după care fundașul lui PSG s-a bucurat minute în șir alături de fani.

La final, Achraf Hakimi a mers la soția sa, Hiba Abouk (36 de ani), iar aceasta l-a certat de față cu toată lumea: i-a reproșat că a făcut turul întregului stadion până să vină la ea (FOTO în galeria de mai jos).

Hiba Abouk este o actriță spaniolă, născută la Madrid. Ea l-a cunoscut pe fotbalist în 2018, pe când acesta evolua la Borussia Dortmund. Primul lucru pe care cei doi au descoperit că îl au în comună: ambii sunt născuți la Madrid.

Baobabul este unul dintre cele mai mari exemplare de arbori din lume, iar asta a fascinat o lume întreagă. Pe Digi World și Digi Online, de la ora 18:00.

Considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din lume, Hiba Abouk are origini tunisiene și libaneze. Ea s-a măritat cu Achraf Hakimi în 2020. Cei doi locuiesc acum la Paris, unde fotbalistul evoluează pentru PSG.

Cuplul are doi băieți, unul născut în februarie 2020, iar celălat în aceeași lună, în 2022.

Hiba Abouk era deja celebră când l-a cunoscut pe Achraf Hakimi. Ea a jucat în mai multe seriale și este cunoscută în special pentru roul Fatima, din El Principe. În 2014, a fost aleasă cea mai frumoasă actriță din lume la Cosmopolitan Beauty Awards.

Hiba Abouk vorbește 5 limbi: spaniolă, arabă, franceză, engleză și italiană. Ea și-a început cariera de actriță în 2010, când a jucat în serialul „La isla los nominador”.

FOTO Hakimi și-a lăsat soția la urmă după victoria cu Portugalia și a plătit chiar pe stadion

Galerie Foto

După victoria istorică din meciul cu Portugalia (1-0), Hakimi s-a dus „glonț” la mama sa, iar apoi a sărbătorit minute în șir alături de marocani. La final, a mers la soția sa, Hiba Abouk (36 de ani), însă aceasta nu l-a menajat deloc și l-a certat de față cu toată lumea. 

Abouk i-a reproșat starului lui PSG că a făcut înconjurul întregului stadion înainte să meargă la ea. 

Cea care i-a dăruit fotbalistului doi copii l-a certat câteva secunde în șir pe Hakimi, care nu schița niciun gest, în timp ce un apropiat de-al lor se distra pe cinste. 

Abouk, numită de presa britanică „cea mai frumoasă actriță din lume”, are origini tunisiene și libaneze, însă s-a născut în Madrid, unde a locuit până s-a mutat în capitala Franței cu Hakimi. 

Etichete: maroc , cupa mondiala 2022 , achraf hakimi , hiba abouk


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *