Cine este femeia ucisă de câini lângă Lacul Morii. Criminaliștii abia au reușit să numere leziunile – STIRILEPROTV.RO

  1. Cine este femeia ucisă de câini lângă Lacul Morii. Criminaliștii abia au reușit să numere leziunile  STIRILEPROTV.RO
  2. O femeie care alerga lângă Lacul Morii din Bucureşti a fost omorâtă de o haită de câini  Antena 3 CNN
  3. Cine este femeia ucisă de câini în București. Șeful unui ONG în care era înscrisă: „Iubea…  Libertatea
  4. Femeie care alerga lângă Lacul Morii din Capitală, ucisă de câini / Anul trecut, ea fusese atacată de câini în aceeași zonă  HotNews.ro
  5. Femeia din București care a murit după ce a fost sfâșiată de maidanezi a mai fost atacată de câini în  STIRILEPROTV.RO
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Cine este femeia ucisă de câini lângă Lacul Morii. Criminaliștii abia au reușit să numere leziunile – STIRILEPROTV.RO

Culmea este ca în urmă cu nouă luni femeia a mai fost atacată de câini exact în acelaşi loc. Atunci a ajuns la spital cu răni grave, iar de atunci autorităţile nu au reuşit să găsească un vinovat şi nici să pună zona în siguranţă.

Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Ana Oros Daraban a avut parte, la 43 de ani, de o moarte cumplită, atacată de câini pe un teren viran, iar un martor le-a descris poliţiştilor acele momente de coşmar. Bărbatul ieşise şi el să se antreneze şi a văzut-o pe femeie cum alerga pe dig şi chiar a trecut pe lângă el. La întoarcere spre casă a zărit cum ea scurtează drumul peste câmp şi este înconjurată de maidanezi. Omul a alergat într-un suflet să o ajute, însă, nu a mai apucat.

Animalele au muşcat-o de atâtea ori încât criminaliştii abia au reuşit să numere leziunile

Potrivit surselor din anchetă, câinii au muşcat-o de atâtea ori încât criminaliştii nu au reuşit, la prima vedere, să numere leziunile. Cele mai grave păreau să fie rănile de la picioare, cu sângerări masive.

Citește și

Culmea e că anul trecut, în aprilie, Ana a trecut prin aceeaşi nenorocire şi a scăpat cu viaţă la limită.

După acest episod, a suferit mai multe intervenţii chirurgicale ca să-şi revină. Avea muşcături adânci la nivelul picioarelor, mâinilor şi al scalpului. După nouă luni grele de recuperare a reuşit să-şi revină şi să-şi reia, treptat, vechile pasiuni. Cu entuziasm, se implica în proiecte de protejare a naturii, făcea drumeţii pe munte şi participa la maratoane. Ca într-un amar joc al destinului, sâmbătă ea a ales acelaşi traseu de alergare, dar de data aceasta, atacul câinilor i-a fost fatal.

Daniel Nițoi:Zona e împânzită de poliţişti criminalişti, surse spun că a fost identificat şi un câine cu cip, iar proprietarul e căutat acum. Pe câmp sunt poteci făcute de animale sau de oameni.”

Chiar în timp ce forţele de ordine desfăşurau cercetarea la faţa locului, câini maidanezi treceau prin apropiere. Mai mulţi angajaţi ai ASPA au fost chemaţi să-i vâneze. Oamenii care locuiesc în zonă susţin că au făcut nenumărate sesizări.

Tragedia de acum ridică mari semne de întrebare legate de felul în care autorităţile îşi fac datoria. Câmpul de lângă Lacul Morii, unde a murit Ana, se întinde pe 60 de hectare pe care primăria Chiajna şi Primăria Capitalei se ceartă în instanţă, dar pe care niciuna dintre instituţii nu îl curăţă.

Daniel Nițoi: „Nu departe de zona unde femeia a fost ucisă de câini există o imensă grămadă de gunoaie unde animalele vin să caute de mâncare. E lesne de înţeles de ce câinii maidanezi vin în zonă.”

După câteva ore reprezentanţii, ASPA au reuşit să captureze un câine care avea blană murdară de sânge. Nu se ştie, însă, dacă era al victimei sau dacă provenea de la stârv de măgar din care câinii din zona se hrăneau de zile bune.

Medicii legişti vor da, în zilele următoare, şi răspunsul clar privind cauza decesului. Nu se ştie însă cine va răspunde pentru moartea Anei.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *