Cine este tatăl care și-a spânzurat bebelușul, iar apoi s-a sinucis – Digi24

  1. Cine este tatăl care și-a spânzurat bebelușul, iar apoi s-a sinucis  Digi24
  2. Mesajul de adio al tatălui care și-a ucis fiul și s-a spânzurat: „Cine e bărbatul care împingea căruciorul…  Adevărul
  3. Cazul copilului de un an omorât de tatăl care apoi s-a sinucis: Poliția Alba, sesizată de mamă la ora 01.00, a spart ușa locuinței la ora 05.00  HotNews.ro
  4. VIDEO| Noi detalii despre TRAGEDIA care a zguduit Alba: Posibile cauze ale faptelor ȘOCANTE ale tânărului care și-ar fi ucis fiul și apoi s-ar fi sinucis  Ziarul Unirea
  5. Intervenții ratate ale polițiștilor. De ce oamenii legii se ascund după proceduri complicate și nu intervin în forță? Să aștepti în fața ușii până când cineva conduce 69 de km de la Turda la Alba  monitorulcj.ro
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Cine este tatăl care și-a spânzurat bebelușul, iar apoi s-a sinucis – Digi24

Apar noi amănunte în cazul tragediei de la Alba Iulia, unde un bebeluș de un an a fost găsit spânzurat alături de tatăl său. Cei care l-au cunoscut pe tânărul tată l-au descris ca o fire retrasă și dificilă, potrivit presei locale.

Tânărul găsit spânzurat alături de fiul său de un an într-un apartament din Alba Iulia se numește Bogdan R. și avea 27 de ani, scrie Alba 24.ro. El locuia cu chirie într-un apartament din Alba Iulia.

Bogdan R. a fost student al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, iar cei care l-au cunoscut spun că era o fire mai retrasă. De multe ori era văzut la cafeneaua universității, unde stătea singur.

Tânărul tindea să devină agresiv și se enerva foarte repede, mai spun cei care l-au cunoscut, potrivit Alba24.ro.

La un moment dat, el a lucrat pe șantiere arheologice, pentru a face rost de bani, însă a început să fie evitat, pentru că era recalcitrant. Ulterior, a lucrat și la un magazin din mall.

Bărbatul care a fost găsit mort alături de bebelușul său de un an într-un apartament din Alba Iulia a lăsat un mesaj de adio pe o rețea socială, în care se plângea că nu este lăsat să-și vadă copilul.

„Am construit familia aceasta din nimic dorind să ofer o viață mai bună de familie băiatului meu decât am avut eu și toate astea mi-au fost furate. Deși am greșit în trecut, lucrez la mine de 7-8 luni pentru a schimba la mine ce cred că am făcut greșit în familie, alegerile mele greșite”, a scris el.

Editor : B.P.

Source: digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *