Cine transmite la tv Campionatul European de handbal feminin 2022 – Prosport

Cine transmite la tv Campionatul European de handbal feminin 2022  Prosport

Головна » Cine transmite la tv Campionatul European de handbal feminin 2022 – Prosport

Slovenia, Macedonia de Nord şi Muntenegru sunt ţările organizatoare pentru Campionatul European de handbal feminin ce va putea fi urmărit, în perioada 4-20 noiembrie.

Competiția este transmisă în direct de Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Naţionala României va participa pentru a 14-a oară la turneul final al CE, iar ediţia din 2022 va avea loc între 4 şi 20 noiembrie şi va fi găzduită de oraşele Ljubljana, Celje, Skopje şi Podgorica.

Cine transmite la tv Campionatul European de handbal feminin 2022

Căpitanul tricolorelor, Cristina Neagu, va începe competiţia europeană din postura de golgeter absolut, cu 264 de goluri de-a lungul ediţiilor la care a participat.

Lotul României este format din 18 jucătoare: Iulia Dumanska, Daciana Hosu, Diana Ciucă – portari; Alexandra Badea, Bianca Bazaliu, Eliza Buceschi, Nicoleta Dincă, Sorina Grozav, Alexandra Dindiligan, Crina Pintea, Lorena Ostase, Laura Pristăviţa, Sonia Seraficeanu, Andreea Ţîrle, Cristina Neagu (cpt.), Diana Lixandroiu, Corina Lupei şi Mihaela Mihai.

La ediţia CE din 2020, România s-a clasat pe locul 12.

Meciurile României la Euro 2022

  • 5 noiembrie, ora 21:30, România – Olanda, în direct pe Prima Sport 2, Digi Sport 2, Orange Sport 2
  • 7 noiembrie, ora 17:00, România – Franţa, în direct pe Prima Sport 2, Digi Sport 2, Orange Sport 2
  • 9 noiembrie, ora 19:00, Macedonia de Nord – România, în direct pe Prima Sport 1, Digi Sport 1, Orange Sport 1

Ce spune Crina Pintea?

Handbalista echipei naţionale a României, Crina Pintea, a declarat că ea şi colegele ei merg la Campionatul European pentru a se lupta cu fiecare adversar, aşa cum au făcut de fiecare dată.

„Noi mergem la Campionatul European să ne batem cu fiecare adversar, aşa cum am făcut-o de fiecare dată. O luăm pas cu pas, primul meci este cel cu Olanda, aşa că trebuie să ne pregătim pentru el.

Cu absenţele din lot suntem obişnuite… dacă ne gândim, din 2019 mereu am avut absenţe. E greu, dar eu cred foarte mult în fete. Noi vom da tot ce avem mai bun la ora asta”, a spus ea.

Ce spune selecționerul Florentin Pera?

„Primul meci este cel mai important pentru noi, cu Olanda. E o echipă puternică, o cunoaştem destul de bine. Este într-o formă foarte bună, dar asta nu face decât să ne motiveze şi să ne capaciteze pentru a ne autodepăşi. Olanda e an de an o pretendentă la medalii de prin 2015, e şi campioană mondială.

Dar e primul meci şi se poate întâmpla orice. Noi mergem cu gândul de a da totul pe teren, sunt convins că fiecare jucătoare va da totul pentru echipa naţională şi suporterii noştri”, a adăugat selecţionerul.

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *