“Trofeul Carpați Niro continuă o tradiție de peste 60 de ani, la cel mai înalt nivel internațional, cu un rol esențial în pregătirea viitoarelor performanțe și șlefuirea talentelor handbalului românesc. Încrederea este una dintre cele mai importante chei ale succesului, iar pentru următorii trei ani, încrederea pe care ne-o dă extinderea parteneriatului cu Niro Investment Group va contribui la împlinirea speranțelor legate de peformanțele internaționale ale echipelor naționale de handbal. Mulțumim Niro Investment Group pentru încrederea și susținerea continuă”, a declarat Constantin Din, presedintele Federatiei Romana de Handbal.

”Suntem bucuroși să putem sprijini de mulți ani, în mod activ, echipele naționale de handbal și să susținem sportivii români la competiţii naţionale şi internaţionale. Este o realizare pe care întreaga echipă Niro Investment Group o prețuiește foarte mult. Parteneriatul cu Federaţia Română de Handbal ne onorează, deoarece reflectă valorile noastre comune: munca în echipă, perseverenţa şi dinamismul”, a declarat Clitemnestra Gadea, Președintele Consiliului de Administrație al Niro Investment Group.

NIRO Investment Group este partener și sponsor oficial al Federației Române de Handbal din 2016 și susține echipele naționale de handbal feminim și masculin. NIRO Investment Group a fost fost alături de federație și sportivi de-a lungul multor momente memorabile, iar colaborarea va continua și în următorii ani.

Trofeul Carpați Niro este un eveniment sportiv de traditie, la care participă mai multe echipe naționale. Naționala feminină de handbal a României a câștigat trofeul ediției de anul acesta a competiției, la care a concurat alături de echipele naționale ale Spaniei, Serbiei și Austriei. Competiția masculină se va desfășura, în perioada 28-29 decembrie, la Oradea, și va aduce handbaliștii români față în față cu naționalele Egiptului, Algeriei și Slovaciei.