Cristina Neagu, de ”nota 1000”! A devenit a treia jucătoare din istorie care atinge această bornă în Liga Campionilor – DigiSport

  1. Cristina Neagu, de ”nota 1000”! A devenit a treia jucătoare din istorie care atinge această bornă în Liga Campionilor  DigiSport
  2. Bietigheim – CSM București 25-27. „Tigroaicele” sunt în sferturi! Cristina Neagu performanță uriașă: 1.000 de  Gazeta Sporturilor
  3. Cristina Neagu, performanță fantastică: a devenit a treia jucătoare din istorie care atinge borna de…  Prosport
Головна » Cristina Neagu, de ”nota 1000”! A devenit a treia jucătoare din istorie care atinge această bornă în Liga Campionilor – DigiSport

  • Premier League: Arsenal – Man. United, duminică, 18:30, DGS 1

  • Liga 1: Hermannstadt – FCSB, duminică, 20:45, DGS 1

Cristina Neagu, a treia jucătoare din istorie cu 1000 de goluri în Liga Campionilor

Înaintea partidei cu Bietigheim, Cristina Neagu avea 995 de goluri marcate și mai avea nevoie doar de cinci reușite până la borna 1000.

Având calificarea asigurată și acest record istoric în minte, Cristinei nu i-a fost deloc ușor să-l atingă contra jucătoarelor din Germania. Mai exact, a avut nevoie de 58 de minute și 33 de secunde să-și îndeplinească obiectivul. 

A dus scorul la 27-23 pentru CSM București, iar fanii români aflați în sala din Germania s-au descătușat. I-au scandat numele minute în șir, în semn de respect și recunoștință pentru cea mai valoroasă handbalistă din istoria României.

Cristina Neagu este doar a treia jucătoare din istorie care reușește să ajungă la 1000 de goluri în Liga Campionilor, după unguroaica Anita Gorbicz și muntenegreanca Jovanka Radicevic.

  • În cariera sa, Cristina Neagu a evoluat pentru HC Activ Pliești, CS Rulmentul Brașov, CS Oltchim Râmnicu Vâlcea, Buducnost și CSM București.

Cristina Neagu este singura jucătoare din istore care a câștigat patru ”Baloane de Aur” în handbalul feminin: în 2010, 2015, 2016 și 2018.

VIDEO: Golul 1000 al Cristinei Neagu în Liga Campionilor

Etichete: csm bucuresti , cristina neagu , bietigheim


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *