CSM București a dat lovitura pe piața transferurilor! Mutare spectaculoasă a „tigroaicelor” de la handbal,… – Prosport

CSM București a dat lovitura pe piața transferurilor! Mutare spectaculoasă a „tigroaicelor” de la handbal,…  Prosport

Головна » CSM București a dat lovitura pe piața transferurilor! Mutare spectaculoasă a „tigroaicelor” de la handbal,… – Prosport

Echipa de handbal feminin CSM București a legitimat-o pe Andreea Rotaru, care vine să le dea o mână de ajutor „tigroaicelor” în încercarea de a cuceri un nou titlu în Liga Florilor.

Sportiva, care este măritată cu Adrian Rotaru, pivotul echipei CSM Bucureşti, a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane și jumătate.

De-a lungul carierei, aceasta a jucat pentru Corona Brașov, SCM Craiova – unde a câștigat Cupa EHF în 2018, SCM Rm.Vâlcea și SCM Gloria Buzău, și a făcut parte din toate loturile naționale – junioare, tineret și senioare.

CSM București a dat lovitura pe piața transferurilor! Mutare spectaculoasă a „tigroaicelor” de la handbal, care încep ascensiunea spre un nou titlu

Clubul CSM București a bătut palma cu Andreea Rotaru, care se va alătura în luna ianuarie echipei deținute de Primăria Capitalei.

„Tigroaicele” sunt pe poziția a doua în Liga Florilor, la două puncte în spatele liderului Gloria Buzău.

„CSM București este foarte aproape de a finaliza discuțiile și negocierile pentru conturarea echipei pentru sezoanele următoare, dar acum avem bucuria de a vă anunța un prim transfer pe care clubul l-a realizat deja: de ziua ei de nume, Andreea Rotaru devine tigroaică și va evolua ca inter dreapta și coordonator de joc!

Andreea se va alătura lotului încă din luna ianuarie a anului 2023 fiind pregătită să le ajute pe fete să cucerească un nou titlu de campioană, dar și să ajungă în Final 4-ul Ligii Campionilor!

Andreea a mai evoluat în carieră la Corona Brașov, SCM Craiova (a câștigat cupa EHF în 2018), SCM Rm.Vâlcea și SCM Gloria Buzău, dar cel mai important trofeu a venit în urmă cu puțin timp: este mămica unei superbe fetițe! Andreea a fost de asemenea convocată la toate loturile naționale (junioare, tineret, senioare) din 2010 și până în prezent!

Contractul Andreei se întinde pe o perioadă de 2 ani și jumătate!

Bine ai venit în familia CSMB, Moci și la mulți ani!”, se arată în comunicatul remis de CSM București prin intermediul site-ului oficial.

A crescut pe vremea meciurilor care iscau un vuiet puternic în cartiere când echipele nu făceau altceva decât să iasă de la vestiare și a rămas un fan al fotbalului jucat pentru fani, până la ultima picătură de energie. În presa sportivă, a debutat la 19 ani în tricoul alb-albastru … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *