CSM București, transfer de răsunet chiar în prima zi de Crăciun. „Tigroaicele” au luat o handbalistă de la… – SPORT.RO

CSM București, transfer de răsunet chiar în prima zi de Crăciun. „Tigroaicele” au luat o handbalistă de la…  SPORT.RO

Головна » CSM București, transfer de răsunet chiar în prima zi de Crăciun. „Tigroaicele” au luat o handbalistă de la… – SPORT.RO

SPORT.RO

Data publicarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 14:21

Data actualizarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 14:37

Chiar în prima zi de Crăciun, formația antrenată de Adi Vasile a anunțat un transfer de răsunet. 

Clubul Primăriei București a transferat-o pentru următorii doi ani pe una dintre cele mai valoroase jucătoare din Liga Florilor. Componentă a campioanei Rapid, extrema stângă Jennifer Gutierrez a semnat pe doi ani cu CSM București, la o zi după ce trupa Primăriei anunțase că și Elizabeth Omoregie și-a prelungit contractul. 

Jennifer Gutierrez, de la Rapid la CSM București

„Retragerea din activitatea competițională a unei supervalori cum este Siraba Dembele, ne-a obligat să căutăm și să găsim o soluție pe măsură! Jennifer Gutierrez este deja o figură cunoscută în Liga Florilor și pentru următoarele două sezoane, aceasta va evolua pentru CSM București! 

Născută în Elveția, în vârstă de 27 de ani, Jennifer are deja în palmares o medalie de argint la Mondialele din 2019 alături de prima reprezentativă a Spaniei, a fost golghetera campionatului Spaniei în sezonul 2019/20 și acum este în căutarea unui trofeu major la nivel de club, iar aici are toate premisele pentru a-și îndeplini visul! ¡Bienvenida, Jennifer!”, au scris cei de la CSM București.

Jennifer Gutierrez: „Sunt foarte fericită că voi avea oportunitatea de a mă alătura acestui mare club! Este o echipă pe care o urmăresc atentă, deja de câțiva ani, care are în componență multe jucătoare pe care le admir! Abia aștept să facem lucuri mare îmrepună și să cucerim toate titlurile posibile! Hai, CSM!” 

  • 27 de ani are Jennifer Gutierrez
  • Extrema stângă are 1,69 m 
  • Rapid a transferat-o la începutul anului de la Borussia Dortmund

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *