CSM București, varianta 2023 » Adi Vasile are lotul dorit pentru marele obiectiv: Liga Campionilor – Gazeta Sporturilor

CSM București, varianta 2023 » Adi Vasile are lotul dorit pentru marele obiectiv: Liga Campionilor  Gazeta Sporturilor

Головна » CSM București, varianta 2023 » Adi Vasile are lotul dorit pentru marele obiectiv: Liga Campionilor – Gazeta Sporturilor

Articol de Costi Prună – Publicat marti, 27 decembrie 2022, 08:43 / Actualizat marti, 27 decembrie 2022 09:25

În perioada recentă, vicecampioana României a anunțat patru jucătoare noi, fiind pentru prima dată după 2016 când conducerea a făcut transferurile în luna decembrie, precum marile adversare Gyor, Vipers sau Esbjerg.

Gutierrez și Flippes, împreună cu poloneza Monika Kobylinska și norvegianca Vilde Ingstad sunt numele noi care vor apărea în lotul „tigroaicelor” din vară. CSM București va mai anunța în această săptămână ultimul transfer și echipa va fi formată pentru sezonul următor.

RELAȚIE Dialog incomod cu Marian Drăgulescu » 15 secunde de tăcere apăsătoare după ce a fost întrebat de fosta soție, Larisa, și copii

Lot pentru trofeul Ligii Campionilor la CSM București

Conducerea CSM-ului, prin team managerul Cristina Vărzaru și managerul operațional Vlad Enăchescu, încearcă să redea formației aura de invincibilitate, pierdută după 2018, anul în care s-a calificat ultima oară în Final Four-ul de la Budapesta.

Cei doi au reușit în ultimele două săptămâni să creioneze lotul dorit de antrenorul Adrian Vasile pentru câștigarea Ligii Campionilor în 2024.

„Suntem extrem de mulțumiți de dinamica pe care echipa o are în acest sezon și suntem încrezători că putem să ne atingem obiectivele. Pentru a le îndeplini trebuie să fim în primul rând sănătoși și acum suntem loviți de o serie de accidentări, Niakate și Glauser fiind deja operate.

De aceea trebuie să ne asigurăm că posturile sunt acoperite, astfel încât să poată suplini și nedorite absențe. La acest lucru am lucrat în ultima perioadă, perfectând transferurile lui Kobylinska, Ingstad, Gutierrez sau Flippes”, a declarat pentru Gazeta Sporturilor team managerul CSM-ului, Cristina Vărzaru.

Flippes și Gutierrez vin la CSM București

Ca rezultat al stabilității financiare și a rezultatelor foarte bune din acest sezon în Liga Campionilor, CSM București și-a regăsit încrederea pierdută în fața jucătoarelor de top și a impresarilor acestora, reușind aceste patru transferuri excelente pentru sezonul viitor.

Monika Kobylinska, Vilde Ingstad, Jennifer Gutierrez și Laura Flippes sunt handbaliste extrem de valoroase, care vor crește cota echipei și aceasta se va putea lupta cu șanse reale în meciurile cu Gyor, Esbjerg sau Vipers.

Campioană olimpică în 2020, mondială în 2017 și europeană în 2018 cu Franța, Flippes are 28 de ani și este titulară pe postul de inter dreapta în naționala lui Olivier Krumbholz. Născută la Strasbourg, ea a evoluat între 2013 și 2020 la Metz, de unde s-a transferat la Paris 92.

Un alt transfer valoros este aducerea în extrema stânga a ibericei Jennifer Gutierrez, chiar de la rivala Rapid București. Vicecampioană mondială cu Spania în 2019, Gutierrez, în vârstă de 27 de ani, pleacă de la Rapid după numai un sezon, ea venind astă vară de la Borussia Dortmund.

CSM București va mai anunța în acestă săptămână un ultim transfer pentru sezonul viitor, cel mai probabil o extremă dreapta, acolo de unde norvegianca Malin Aune va pleca în vară la Odense.

Un posibil prim 7 al CSM-ului pentru sezonul viitor: Davidsen, Gutierrez, Neagu, Zaadi, Flippes, Sudakova, Ingstad

Mai multe știri din sporturi: 

O fostă înotătoare, medaliată olimpică, a fost condamnată la 12 ani de închisoare în Belarus pentru că e împotriva regimului dictatorului Lukaşenko!

Italienii au redeschis un caz scandalos » Jucătoarea de tenis Camila Giorgi este anchetată: și-ar fi procurat un certificat verde FALS!

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *