Cupa Mondială 2022: Pele a urmărit finala din spital, unde este tratat pentru cancer – Adevărul

Cupa Mondială 2022: Pele a urmărit finala din spital, unde este tratat pentru cancer  Adevărul

Головна » Cupa Mondială 2022: Pele a urmărit finala din spital, unde este tratat pentru cancer – Adevărul

O fotografie cu Pele primind un masaj la picior şi urmărind finala Cupei Mondiale de fotbal 2022 de la spitalul unde se luptă cu un cancer de colon, a fost publicată duminică, de una dintre fiicele fostului fotbalist, informează AFP.

Pele este tratat pentru cancer FOTO Twitter

Masaj la picior şi Cupa Mondială la televizor„, a scris Kely Nascimento în descrierea fotografiei în care o asistentă apare masând piciorul stâng al triplului campion mondial brazilian arată sursa amintită, citată de Agerpres.

Potrivit unui buletin medical publicat lunea trecută de spitalul din Sao Paulo, unde a fost internat pe 29 noiembrie, Pele (82 ani) continuă să fie îngrijit „într-o cameră normală” şi nu într-un salon de terapie intensivă și este stabil.

Fiicele lui Pele au distribuit mesajele pe reţelele de socializare pentru a-i asigura pe fani că starea lui Pele este stabilă după zvonurile cu privire la o agravare a stării sale de sănătate.

Screenshot 2022 12 18 202634 png

Amintim că, în timp ce legendarul fotbalist brazilian Pele se afla în spital, presa din țara sa a scris că medicii i-au întrerupt chimioterapia și că fostul mare fotbalist ar fi în stare gravă.

CM 1958, Mondialul în care s-a născut „Regele“ Pele

In 1958, Brazilia a devenit prima naţională de pe un alt continent care câştiga titlul mondial în Europa. A fost primul titlu pentru sud-americani şi turneul care l-a scos la rampă pe marele Pelé, care avea doar 17 ani.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *