Dan Petrescu merge pe mâna Braziliei la Campionatul Mondial: „A doua este Germania!” – Gazeta Sporturilor

Dan Petrescu merge pe mâna Braziliei la Campionatul Mondial: „A doua este Germania!”  Gazeta Sporturilor

Головна » Dan Petrescu merge pe mâna Braziliei la Campionatul Mondial: „A doua este Germania!” – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat joi, 24 noiembrie 2022 07:28 / Actualizat joi, 24 noiembrie 2022 07:29

Dan Petrescu (54 de ani) are o favorită certă la Campionatul Mondial din Qatar, pe Brazilia. 

Ieri, în Gruia, CFR și Corvinul, liderul Seriei a 9-a din Liga a 3-a, au disputat un meci amical încheiat cu 2-0 pentru campioana României, prin golurile marcate de Mistrati (55) și Bordeianu (84). 

Ovidiu Ioanițoaia, categoric după rezultatul de la CM: „Această echipă nu are ce căuta la un Mondial” CAMPIONATUL MONDIAL Ovidiu Ioanițoaia, categoric după rezultatul de la CM: „Această echipă nu are ce căuta la un Mondial”

La final, Dan Petrescu a vorbit despre Campionatul Mondial și a dezvăluit pe mâna cui merge: „Favorita mea este Brazilia, cred că a tuturor. Dar şi Brazilia trebuie să demonstreze pe teren. A doua favorită pentru mine e Germania şi a treia e Olanda”.

Dan Petrescu e cu ochii pe Campionatul Mondial

„Surpriza e Arabia Saudită, nu Argentina… surpriza plăcută. Dacă îţi doreşti mult, dacă eşti organizat, entuziasmat, şi ai şi jucători care pot să facă ceva, cum au cei de la Arabia Saudită, poți reuși orice. Au crezut în ei, în victorie, când nimeni nu a făcut-o. Cei de la Argentina poate au intrat cu capul pe sus, siguri de victorie, şi s-a văzut că fotbalul e imprevizibil.

Asta le-am spus şi eu astăzi jucătorilor mei, înainte de amical: «dacă nu intraţi bine pe teren, pierdem meciul, pentru că şi Argentina, care îl are pe Messi pe teren, a pierdut cu Arabia Saudită». B

Cred că Argentina are acum nevoie de două victorii, că altfel va pleca acasă foarte repede. Pentru toată lumea e important meciul ăsta, arată că nu mai sunt meciuri uşoare. În fotbal nu mai există meciuri uşoare”, a declarat Dan Petrescu. 

Brazilia debutează diseară la Campionatul Mondial, împotriva Serbiei. Naționala lui Neymar le mai are adversare în grupa G pe Elveția și Camerun.

VIDEO. Securitate fără precedent la Campionatul Mondial

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial: 

SCANDAL „BOMBĂ” la Campionatul Mondial! O fostă campioană europeană amenință că se retrage! Revoltă la nivel înalt În timpul Mondialului, șeicii din Qatar anunță o decizie majoră despre PSG PSG În timpul Mondialului, șeicii din Qatar anunță o decizie majoră despre PSG

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *