Dan Șucu și-a exprimat opinia despre posibila schimbare a Legii Sportului și a primit o întrebare de la Marius Lăcătuș – DigiSport

  1. Dan Șucu și-a exprimat opinia despre posibila schimbare a Legii Sportului și a primit o întrebare de la Marius Lăcătuș  DigiSport
  2. S-a aflat care e adevăratul plan al ministrului Vasile Dîncu în privința legii care o…  Prosport
  3. CSA Steaua finanțată de MApN în Liga 1? Dan Șucu: „Este inacceptabil!”  Gazeta Sporturilor
  4. Vestea pe care ”militarii” nu voiau s-o audă! Anunțul lui Vasile Dîncu, după CSA Steaua – Dinamo  DigiSport
  5. Gigi Becali oprește modificarea Legii Sportului: Anunțul care va revolta CSA Steaua  Adevărul
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Dan Șucu și-a exprimat opinia despre posibila schimbare a Legii Sportului și a primit o întrebare de la Marius Lăcătuș – DigiSport

  • UCL: Bayern – Man. City, miercuri, 22:00, DGS 1

  • UCL: Inter – Benfica, miercuri, 22:00, DGS 2

Dan Șucu, cel mai recent om de afaceri intrat în fotbalul românesc, co-acționar la clubul Rapid, a fost întrebat, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, despre posibila schimbare a Legii Sportului și a arătat că are o opinie clară.

Dan Șucu nu e de acord cu schimbarea Legii Sportului

Dan Șucu nu e de acord cu finanțarea sportului profesionist cu bani publici, indiferent de modul în care se realizează, de la Primării, cum este cazul unor echipe ca FC Voluntari sau CS Mioveni, prezente în prima ligă, sau de la MApN, cum s-ar întâmpla la Steaua.

În mod cert e cu dedicație pentru Steaua, dar nu asta mă deranjează. Distorsiunea concurenței, pentru că în fotbal există bani publici, asta e ce mă deranjează. În loc să corectam o anomalie, noi o adâncim. E inacceptabil.

Mie, care știu cum am câștigat banii, care nu am făcut afaceri cu statul, nu mi se pare normal să mă lupt cu cineva care primește banii din cer și din taxele pe care noi toți le plătim. Dacă vorbim de principii, locul banului e în buzunarul celui care l-a muncit.

Dacă el l-a scos din buzunar, înseamna ca are nevoie de șosele, de alte lucruri, pe care tu nu le poți face sigur. Un club privat trebuie sa fie privat”, a spus Dan Șucu, la Fotbal Club.

Dan Șucu a primit o întrebare de la Marius Lăcătuș

Imediat, Marius Lăcătuș a intervenit și l-a întrebat pe Dan Șucu dacă Rapidul nu a beneficiat de ajutor din partea statului la începutul proiectului, când Dan Tudorache, primar al Sectorului 1 la acel moment, era un apropiat al echipei.

Eu am spus, accept orice opinie. Domnul Șucu a venit la Rapid din sezonul ăsta. Mă întreb, până a ajuns în prima ligă, Rapidul a beneficiat de bani publici?”, a fost întrebarea lui Marius Lăcătuș.

Dan Șucu a răspuns: ”Când a ajuns în Liga 1, în contabilitatea Rapidului nu am găsit nicio urmă de bani publici investiți. Domnul primar fusese acolo cu doi – trei ani în urmă, dar după ce am făcut un audit, nu am găsit bani publici investiți acolo. Puteau fi bani veniți din publicitate, dar asta e altceva”.

Etichete: marius lacatus , legea sportului , dan sucu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *