Dani Coman a refuzat-o pe CFR Cluj și va semna cu un alt club din Liga 1 – DigiSport

Dani Coman a refuzat-o pe CFR Cluj și va semna cu un alt club din Liga 1  DigiSport

Головна » Dani Coman a refuzat-o pe CFR Cluj și va semna cu un alt club din Liga 1 – DigiSport

  • Premier League: TottenhamAston Villa, duminică, 16:00, DGS 1

  • Premier League: NottinghamChelsea, duminică, 18:30, Digi Sport 1

Dani Coman se întoarce la FC Hermannstadt

În ultimele luni, Dani Coman s-a aflat în negocieri avansate cu cele două cluburi din Cluj aflate în Liga 1, Universitatea și CFR.

Au existat momente în care a părut că a ales unde va merge, însă, în realitate, nu s-a întâmplat acest lucru.

Timpul de gândire pe care Dani Coman l-a solicitat pare să-l fi ajutat în luarea deciziei finale.

Vineri, FC Hermannstadt a anunțat, cu fermitate și încredere, că în anul 2023 își va recupera ”președintele pierdut”, lăsând de înțeles că Dani Coman se va întoarce!

Așadar, fostul internațional pare acum mai aproape de o întoarcere la Hermannstadt, decât de a semna cu una dintre formațiile din Cluj.

La cum se desfășoară lucrurile la Sibiu, cu estomparea problemelor financiare și cu o clasare în Liga 1, după 21 de etape, mai mult decât decentă – locul 7, nu ar fi exclus ca în zilele următoare revenirea lui Dani Coman să fie oficializată. 

”În 2023 ne vom recupera președintele”

2022 va rămâne în scurta noastră istorie ca fiind ,,anul special FCH”. Este anul în care am strâns rândurile, am rezistat și apoi am revenit în Superliga. Este anul în care la început am prelungit contractul lui Raul Opruț și-n scurt timp l-am transferat definitiv pe Para-gol.

Ambii sunt acum în Echipa Națională de Fotbal a României. Este anul în care am făcut cea mai bună investiție prin păstrarea celei mai frumoase echipe! Cu ea am revenit în prima ligă și tot cu această echipă am ajuns în primele 6.
 
În 2022 am învățat din nou cum să ne bucurăm și să sperăm că ne va fi mai bine! Anul ce urmează ne va aduce îmbunătățiri, atât pe plan sportiv, cât și pe plan administrativ. Pe lângă transferuri, investiții și fapte, vă pregătim o revenire pe care ne-o dorim din plin. Și suntem convinși că la fel simțiți și voi, suporterii noștri adevărați!

Am pierdut 9 puncte pe care le vom recupera. Vom lupta să le recâștigăm din nou! Am pierdut un președinte, pe care ÎL VOM RECUPERA! Ați auzit bine – în 2023 NE VOM RECUPERA PREȘEDINTELE!”, se arată în comunicatul emis vineri de clubul sibian pe rețelele sociale.

Etichete: dani coman , sibiu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *