”Din punctul nostru de vedere, este inacceptabil”. Dan Șucu nu mai vrea să audă scuze din sezonul viitor la Rapid – DigiSport

”Din punctul nostru de vedere, este inacceptabil”. Dan Șucu nu mai vrea să audă scuze din sezonul viitor la Rapid  DigiSport

Головна » ”Din punctul nostru de vedere, este inacceptabil”. Dan Șucu nu mai vrea să audă scuze din sezonul viitor la Rapid – DigiSport

  • Fotbal: IrlandaFranța, luni, 21:45, DGS 1

  • Fotbal: OlandaGibraltar, luni, 21:45, DGS 1

Dan Șucu: ”Din punctul nostru de vedere, este inacceptabil”

Dan Șucu nu concepe ca formația pe care o finanțează în prezent să nu se lupte la campionat din viitorul sezon al Ligii 1. Acesta este de părere că Rapidul are toate atuurile pentru a câștiga titlul.

Puterea economică a clubului crește și crește rapid. De aceea spun că, din punctul nostru de vedere, este inacceptabil ca Rapid, anul viitor, să nu lupte la titlu.

Din punctul meu de vedere, viteza cu care avansează Rapid în momentul de față fie că e vorba de organizare internă, fie că e vorba de echipa mare, fie că e vorba de juniori, fie că e vorba de fiecare departament care există aici, viteza în care avansează este mai mult decât în regulă.

În condiția în care vom reuși să avansăm, în continuare, cu aceeași intensitate nu văd niciun motiv pentru care nu putem chiar și să scurtăm termenele pe care ni le-am propus.

Dacă facem o radiografie a Rapidului în ziua de astăzi poate unora le place, altora nu le place. Dacă urmărim o evoluție a ceea ce s-a întâmplat în ultimii doi ani sau ce s-a întâmplat din clipa în care Rapidul a promovat în prima ligă, nu avem cum să nu observăm cât de mare este progresul făcut.

Le mulțumesc foarte mult suporterilor și mi-aș dori să aibă convingerea că nu există o variantă prin care Rapid să nu lupte pentru titlu.

Deja, din punct de vedere economic, anul acesta stăm bine, iar începând cu anul viitor nu există nimic mai puțin fezabil, nimic mai puțin ca putere, economic vorbind, pentru a putea lupta la titlu.

Există un plan foarte clar prin care puterea noastră economică va crește și va continua să crească. Avem atât speranța, cât și convingerea că suporterii sunt alături de echipă în fiecare clipă.

Nu ai nevoie de cine știe ce optimist ca să vezi că lucrurile merg exact în direcția pe care o vrem toți. Nu este optimism, este pur realism”, a spus Dan Șucu, pentru canalul de Youtube al clubului.

Clasament play-off Liga 1

În actualul sezon, Rapid se află pe locul cinci în play-off-ul Ligii 1, cu 27 de puncte

Clasament play-off Liga 1 / Foto: Digi Sport

Etichete: dan sucu , dan sucu rapid , titlu rapid , clasament play-off liga 1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *