Din sportul gălățean. Invitație la handbal – Viaţa Liberă Galaţi – Viaţa liberă

Din sportul gălățean. Invitație la handbal – Viaţa Liberă Galaţi  Viaţa liberă

Головна » Din sportul gălățean. Invitație la handbal – Viaţa Liberă Galaţi – Viaţa liberă

HANDBAL. Astăzi, handbalistele de la CS Municipal Galaţi evoluează pentru ultima dată în acest an în fața propriului public. De la ora 17,00, la Sala „Dunărea”, elevele antrenorului Valeriu Costea întâlnesc echipa CSM Tg. Jiu. După 10 etape din acest campionat, în care nu au cunoscut gustul victoriei, gălățencele promit un joc viu, în care-şi vor dărui toată energia pentru a-și trece în cont un prim succes. Din turul actualului sezon mai rămân de disputat partidele a două etape, anul viitor, în care echipa noastră va întâlni Măgura Cisnădie (deplasare) și HC Zalău (acasă).

HOCHEI. CS Municipal Dunărea Galați vă invită să participați în zilele 21 şi 22 ianuarie 2023 la „Memorialul Stelian Rusu”. Jocurile vor începe la ora 14.00 pe 21 ianuarie și vor continua a doua zi de la ora 8.00. Competiția dorește să-l omagieze pe antrenorul de hochei pe gheață Stelian Rusu, care prin munca și rezultatele sale a făcut din Galați unul dintre cele mai puternice centre hocheistice din România. Competiția se adresează grupelor de vârstă U8 şi U10 (2015-2016/ 2013-2014) și va fi premiată cu trofee, cupe și medalii. Confirmarea participării – până pe 5 ianuarie 2023, la telefon: +40.742.773.444 – Istrate Cristian.

DECES. Lumea sportului gălățean se desparte de un coleg și prieten, prof. ADRIAN POPOVICI, care părăsește această lume în floarea vârstei, la doar 54 de ani. A practicat voleiul la echipa studenților gălățeni – CS Universitatea, a absolvit cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport, dedicându-se meseriei de profesor, a fost șeful catedrei Școlii Gimnaziale din Tulucești. Dumnezeu să-l primească în Împărăția Sa!Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *