Dinamo, egala lui Veszprem, în Liga Campionilor la handbal masculin! „Dulăii” lui Xavi Pascual au… – Prosport

Dinamo, egala lui Veszprem, în Liga Campionilor la handbal masculin! „Dulăii” lui Xavi Pascual au…  Prosport

Головна » Dinamo, egala lui Veszprem, în Liga Campionilor la handbal masculin! „Dulăii” lui Xavi Pascual au… – Prosport

Dinamo și Veszprem au remizat în Liga Campionilor la handbal masculin, 31-31, în Sala Polivalentă din București.

Echipa de handbal masculin a lui CS Dinamo a reușit să se ridice la nivelul maghiarilor de la Veszprem, una dintre cele mai puternice formații de pe continent.

Ungurii au început meciul în forță și au dominat autoritar în prima repriză, dar partea a doua a jocului a propus o Dinamo „transformată” de antrenorul Xavi Pascual. Formația din Șos. Ștefan cel Mare a echilibrat raportul de forțe din teren și a reușit, în cele din urmă, să obțină un punct, 31-31.

Dinamo, egala lui Veszprem, în Liga Campionilor la handbal masculin! „Dulăii” lui Xavi Pascual au făcut spectacol în repriza a doua

Dinamo și Veszprem au remizat în Liga Campionilor, 31-31, după ce elevii lui Xavi Pascual au fost dominați în prima repriză, dar au „explodat” în partea a doua a meciului disputat în Sala Polivalentă din București.

Echipa din Șos. Ștefan cel Mare nu le-a făcut față ungurilor în prima repriză, intrând conduși la cabine, 13-16. Experiența antrenorului Xavi Pascual și-a spus, însă, cuvântul. Spaniolul și-a făcut „magia” la pauză, iar jucătorii bucureștenilor au ieșit complet schimbați pentru a doua parte a jocului.

„Dulăii” au reușit să recupereze diferența și, după ce au restabilit egalitatea, cele două formații au mers umăr la umăr până la sunetul sirenei, care a consfințit rezultatul final, 31-31.

Cel mai bun marcator al lui CS Dinamo a fost Andrii Akimenko, cu șapte goluri, la fel de multe câte au reușit și performerii formației maghiare, Nenadic și Vailupau.

Veszprem este a doua în clasamentul Grupei A, cu 16 puncte, pe când Dinamo ocupă treapta a patra a ierarhiei, cu 11 puncte.

Primele două clasate merg direct în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, pe când formațiile de pe locurile 3-6 se califică în play-off.

Următorul meci al lui Dinamo din Liga Campionilor va avea loc pe 8 februarie 2023, când elevii lui Xavi Pascual vor da piept cu FC Porto.

Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”. În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult

A crescut pe vremea meciurilor care iscau un vuiet puternic în cartiere când echipele nu făceau altceva decât să iasă de la vestiare și a rămas un fan al fotbalului jucat pentru fani, până la ultima picătură de energie. În presa sportivă, a debutat la 19 ani în tricoul alb-albastru … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *