Dinamo, eliminare-șoc în sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin. Cum a reacționat Xavi Pascual – Fanatik.ro

Dinamo, eliminare-șoc în sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin. Cum a reacționat Xavi Pascual  Fanatik.ro

Головна » Dinamo, eliminare-șoc în sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin. Cum a reacționat Xavi Pascual – Fanatik.ro

Trupa lui Xavi Pascual abia s-a încoronat pentru a şaptea oară la rând campioana României. “Dulăii” au şansa unei premiere istorice în acest sezon. Dacă vor câştiga şi ultimele trei etape, vor avea pentru prima dată un sezon perfect, cu victorii pe linie în Liga Zimbrilor.

Eliminare neașteptată pentru Dinamo în Cupa României

Ținând cont și de aceste cifre, eliminarea lui Dinamo în sferturile de finală ale Cupei României, acolo unde erau deținătoarea trofeului, este și mai surprinzătoare, mai ales că pe CSM Constanța abia o învinsese clar în campionat.

ADVERTISEMENT

”Marinarii” nu au ținut cont de numele adversarului din față și au făcut un joc curajos pe teren propriu, iar la finalul au fost răsplătiți cu o victorie magnifică, scor 34-32, într-un meci cu foarte multe răsturnări de situație.

După un început mai slab, Dinamo a revenit în forță și a trecut în avantaj, dar până la pauză scorul a variat dintr-o parte în alta și până la urmă constănțenii au intrat la vestiare cu un avantaj de două goluri: 16-14.

ADVERTISEMENT

Repriza secundă s-a desfășurat pe aceleași coordonate cu cele două formații alternând perioadele bune cu cele nefaste. Finalul a fost unul tensionat, cu Negru și Ghionea, extremele lui Dinamo, care au primit eliminări de două minute pentru două aruncări în fața portarului Dan Vasile, iar CSM a obținut calificarea după 34-32.

”Dulăii” au pierdut pe mâna lui Xavi Pascual

Dinamo, care a făcut o figură frumoasă în acest sezon de Champions League, a pierdut pe ”mâna” antrenorului său, Xavi Pascual, care conduce şi naţionala României, şi care s-a încăpăţânat aproape tot meciul să atace cu şapte jucători, fără a mai avea portar.

ADVERTISEMENT

Tactica a fost falimentară, pentru că dinamoviştii au pierdut numeroase mingi în atac, iar CSM Constanţa a marcat lejer de foarte multe ori de la mare distanţă în poarta goală, în uralele propriilor fani.

La finalul întâlnirii, tehnicianul spaniol al ”dulăilor” a recunoscut cu mult fair-play superioritatea formației constănțene și a mers să-l felicite pe antrenorul George Buricea și chiar l-a îmbrățișat pe acesta.

ADVERTISEMENT

Pe lângă CSM Constanța, în semifinalele Cupei României au mai acces echipele Minaur Baia Mare, care a trecut de HC Buzău, scor 37-27, și CSU Suceava, care a încins CS Universitatea Craiova, scor 44-27. În ultimul sfert de finală, programată joi, 13 aprilie, de la ora 17:30, se vor întâlni Potaissa Turda și CSM București.

ADVERTISEMENT

Source: fanatik.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *