Dinamo – THW Kiel 11-19, în turul play-off-ului Ligii Campionilor la handbal masculin. Kiel, turație de panzer după … – Fanatik.ro

Dinamo – THW Kiel 11-19, în turul play-off-ului Ligii Campionilor la handbal masculin. Kiel, turație de panzer după …  Fanatik.ro

Головна » Dinamo – THW Kiel 11-19, în turul play-off-ului Ligii Campionilor la handbal masculin. Kiel, turație de panzer după … – Fanatik.ro

Meciul Dinamo – THW Kiel are loc miercuri, 22 martie, cu începere de la ora 19:45, în cadrul manșei tur a play-off-ului Ligii Campionilor la handbal masculin. Misiunea “dulăilor” în fața “zebrelor” este una extrem de grea, pentru că au în față una dintre cele mai puternice și mai titrate echipe din handbalul masculin și gruparea cu cele mai multe trofee din Germania.

Unde se joacă meciul Dinamo – THW Kiel

Întâlnirea Dinamo – THW Kiel se dispută miercuri, 22 martie, de  la ora 19:45, în Sala Polivalentă din București în manșa tur a play-off-ului Ligii Campionilor la handbal masculin. Este un adevărat spectacol de gală pentru iubitorii handbalului să aibă ocazia de a vedea la București pe câțiva dintre cei mai buni jucători din lume în acest sport.

ADVERTISEMENT

Motiv pentru care sala va fi arhiplină, marea majoritate a locurilor urmând a fi ocupate de suporterii “dulăilor”. La partidă va asista și un grup de suporteri ai echipei germane, până la o sută de persoane. Antrenorul dinamoviștilor, Xavier Pascual, spune că o atmosferă electrizantă va fi un suport important pentru elevii lui în tentativa de a încerca să producă o mare surpriză.

Cine transmite la TV partida Dinamo – THW Kiel

Partida Dinamo – THW Kiel se joacă miercuri, 22 martie, de la ora 19:45, în Sala Polivalentă din Capitală, în turul play-off-ului Ligii Campionilor la handbal feminin și va fi transmisă la televizor pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO.în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Xavier Pascual, care și-a prelungit contractul cu Dinamo până în 2026, spune că are câteva probleme de lot pe care speră totuși să le poată rezolva, măcar o parte dintre ele, până la ora meciului și promite că echipa sa nu va fi un sparring-partner pentru adversari, deși aceștia au câștigat în mai multe rânduri trofeul Ligii Campionilor.

Cine este THW Kiel, adversara lui Dinamo în play-off-ul Ligii Campionilor la handbal masculin

THW Kiel este cea mai titrată echipă din handbalul german și una dintre cele mai puternice din lume, având o vitrinâ plină de trofee interne și europene. Clubul e înființat în 1904 dar istoria sa începe din 1923, de atunci și până acum devenind de 22 de ori campioana Germaniei! Mai are în palmares 12 Cupe și 12 Supercupe ale Germaniei, 4 Ligi ale Campionilor și patru finale pierdute și patru succese în EHF Cup.

ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei este cehul Filip Jicha, 40 de ani. Lotul lui THW este plin de nume mari ale handbalului european, unele aflate la ultimul an de contract, cum sunt portarul Niklas Landin Jacobsen sau interul norvegian Sander Sagosen. Alte nume de top prezente la București sunt căpitanul echipei, croatul Domagoj Duvnjak, suedezii Eric Johansson și Karl Wallinius, auastriacul Nikola Bylik sau slovenul Miha Zarabec.

Cote la pariuri la jocul Dinamo – THW Kiel

Casele de pariuri merg, firesc, pe succesul echipei germane la cota de 1,50. Kiel nu a fost tocmai perfectă în grupe, terminând abia pe locul 4 și suferind cinci eșecuri, neașteptat de multe pentru valoarea sa. Dacă Dinamo ar reuși un succes de prestigiu cota ar fi de 3,50. Șansă dublă 1X are cotă 2,6, șansă dublă X2 cotă 1,30. Total goluri peste 59,5 are cotă 1,65.

ADVERTISEMENT

“Dulăii” și “zebrele” nu s-au mai aflat față în față până acum. Dinamo a avut o echipă germană adversară în grupe în acest sezon, pierzând ambele partide cu Magdeburg. Șansele de a merge mai departe în sferturi, unde adversar va fi PSG, conglomeratul de staruri în frunte cu frații Karabatic, sunt destul de mici, dar atâta timp cât există jucătorii promit că vor da totul pentru a produce marea surpriză.

ADVERTISEMENT

Source: fanatik.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *