E alături de Lionel Messi de 17 ani, iar acum a dezvăluit ce-l enervează pe argentinian – DigiSport

E alături de Lionel Messi de 17 ani, iar acum a dezvăluit ce-l enervează pe argentinian  DigiSport

Головна » E alături de Lionel Messi de 17 ani, iar acum a dezvăluit ce-l enervează pe argentinian – DigiSport

  • Premier League: Brentford – Liverpool, luni, 19:30, DGS 1

  • Premiership: Rangers – Celtic, luni, 14:30, DGS 1

Și, totuși, Lionel Messi nu a câștigat tot ce se putea în fotbal! Singurul trofeu care îi mai lipsește din colecție

Ce îl enervează pe Lionel Messi

Daddy D’Andrea, maseurul naționalei Argentinei, îl cunoaște pe Lionel Messi din 2005, iar acum a dezvăluit aspectul care îl enervează pe starul sud-american. Acesta a vorbit și despre criticile primite de Lionel Messi pe parcursul Cupei Mondiale din Qatar.

Îl iubesc pe Lionel ca pe un fiu. O să duc în mormânt tot ce am trăit cu el. Eu sunt foarte irascibil și el m-a învățat mereu că nu trebuie să te implici în critici.

Noi știm ce am suferit, eu știu ce a suferit el. Drumul a fost lung, cu multe pietre aruncate, cu multe lucruri dificile.

Messi are multe fraze memorabile. Este o persoană care nu întârzie niciun minut. Și dacă întârzii un minut, se enervează.

Are atât de multă rigurozitate în felul în care lucrează încât nu ai cum să dai greș. Vine la tine la timp, face totul la timp.

Tot ceea ce s-a spus despre el m-a durut foarte mult. Tot ceea ce s-a întâmplat. Întotdeauna a arătat prin muncă, prin luptă, prin acele lacrimi pe care puțini dintre noi le-au văzut.

De aceea are un profil atât de discret, vorbește foarte puțin, dar când vorbește, o face cu cuvintele potrivite, cuvinte care te ajută”, a spus Daddy D’Andrea, potrivit Ole. 

De nedescris! Cadru cu cadru: momentul în care Lionel Messi privește execuția care l-a făcut campion mondial

Messi a devenit campion mondial odată cu execuția transformată de Gonzalo Montiel, pe care a privit-o cu emoții nemărginite. 

În momentul în care mingea a trecut de linia porții, Messi s-a prăbușit în genunchi, ca și cum toată presiunea câștigării marelui trofeu i-a căzut deodată de pe umeri. 

Imaginile cu momentul în care Messi privește execuția lui Montiel nu mai au nevoie de nicio descriere și pot fi văzute, cadru cu cadru, în galeria FOTO de mai jos. 

Galerie Foto

Etichete: argentina , lionel messi , cupa mondiala 2022 , cupa mondiala qatar , daddy d’andrea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *