Echipa de handbal a LPS Alba Iulia a obținut o performanță remarcabilă la etapa de zonă a Olimpiadei Naționale a … – Alba24.ro

Echipa de handbal a LPS Alba Iulia a obținut o performanță remarcabilă la etapa de zonă a Olimpiadei Naționale a …  Alba24.ro

Головна » Echipa de handbal a LPS Alba Iulia a obținut o performanță remarcabilă la etapa de zonă a Olimpiadei Naționale a … – Alba24.ro

Echipa de handbal a Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia (LPS) a obținut o performanță remarcabilă în cadrul etapei de zonă a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS) desfășurată la Drobeta-Turnu Severin.

Cu o clasare pe locul II și un premiu individual pentru cel mai tehnic jucător, sportivul Martin Andrei, echipa noastră a demonstrat o abilitate remarcabilă pe teren.

”Competiția a fost intensă, cu 6 echipe din județele Timiș, Caras-Severin, Hunedoara, Alba, Arad și Mehedinți, dar echipa noastră s-a ridicat la nivelul concurenței.

Vrem să transmitem felicitări și mulțumiri doamnei profesor Nasaudean Gabriela și sportivilor care au luptat pe teren pentru reușita noastră: Popa David, Poa Silviu, Martin Andrei, Moldovan Andrei, Filipescu Bogdan, Cioban Robert, Man Ioan, Scrobota Daniele, Nasaudean Mihai, Munta Alin, Popescu Robert, Baicu Ciprian.

Suntem mândri de voi și de realizarea voastră.

Continuați să ne inspirați cu abilitățile și performanțele voastre de excepție!” au transmos reprezentanții instituției de învățământ.

Ultimele articole pe alba24

Source: alba24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *