Echipa de handbal CSM Târgu Jiu debutează în Cupa României – Impact in Gorj – Impact in Gorj

Echipa de handbal CSM Târgu Jiu debutează în Cupa României – Impact in Gorj  Impact in Gorj

Головна » Echipa de handbal CSM Târgu Jiu debutează în Cupa României – Impact in Gorj – Impact in Gorj

Handbalistele CSM Târgu Jiu se pregătesc pentru o nouă provocare în acest sezon: debutul în noua ediție de Cupa României. Duminică, 8 ianuarie, de la ora 18.00, CSM Târgu Jiu va juca, pe teren propriu, împotriva celor de la SCM U Craiova în Turul 1 din Cupa României.

Partida se anunță una intensă, un nou spectacol handbalistic. După jocul din campionat, disputat la Craiova, acolo unde CSM Târgu Jiu a înregistrat prima victorie în deplasare de la promovarea în Liga Florilor, cele două echipe se vor confrunta din nou, de această dată în Cupa României.

Mulțumită de realizările echipei din 2022, Elena Marica Bercu, goalkeeper-ul CSM-ului, este pregătită pentru disputa cu formația din Craiova. Elena este convinsă că echipa din Bănie vine la Târgu Jiu cu gândul de a-și lua revanșa după eșecul din campionat, dar va da peste o echipă bine organizată, unită, motivată și care a demonstrat că se poate lupta de la egal la egal cu orice adversar din Liga Florilor:  „Jucăm acasă și vreau să cred că noi avem prima șansă, dar nu ne desconsiderăm adversarul. Vom fi ambițioase și serioase până la finalul meciului și vom da tot ce avem mai bun. Calificarea este un obiectiv pentru noi”, a declarat Elena Marica Bercu, care a prefațat duelul cu echipa din Bănie.

„Atmosfera la echipă noastră este una foarte bună“

Elena Marica Bercu a spus că atmosfera în sânul echipei este foarte bună și reprezintă un avantaj în fața adversarelor: „Am terminat anul cu destul de multe puncte și am reușit să ne atingem obiectivul pe final de an. Pentru noi a fost cadoul ideal pe care ni-l puteam face de Crăciun. Următorul pas este etapa din Cupa României, cu Craiova, o echipă pe care o cunoaștem destul de bine. Sunt convinsă că formația din Craiova va veni la Târgu Jiu destul de motivată pentru a ”întoarce” meciul pe care ele l-au pierdut acasă în Liga Florilor, dar și noi suntem destul de motivate, iar atmosfera la echipă noastră este una foarte bună și sper să ne păstrăm nivelul de joc pe care l-am avut la Craiova. Eu cred că este un obiectiv calificarea, pentru că am arătat până în acest moment că suntem mai puternice decât păream la începutul campionatului. Chiar dacă nu avem valori individuale, ca să spun așa, suntem o echipă puternică, unită și vom da dovadă, până la finalul acestui sezon, de multă motivație și ambiție. Jucăm acasă și vreau să cred că noi avem prima șansă, dar nu ne desconsiderăm adversarul. Vom fi ambițioase și serioase până la finalul meciului și vom da tot ce avem mai bun.”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *