Echipă de Mondiale! » Gazeta Sporturilor este singura redacție din România care trimite 4 jurnaliști la turneu – Gazeta Sporturilor

  1. Echipă de Mondiale! » Gazeta Sporturilor este singura redacție din România care trimite 4 jurnaliști la turneu  Gazeta Sporturilor
  2. Gazeta Sporturilor trimite patru jurnalişti la Mondiale  Paginademedia.ro
  3. Dezbaterea Zilei, 15 octombrie » Cine va câștiga Campionatul Mondial din Qatar? Țepelin, Udrea și Răureanu au  Gazeta Sporturilor
  4. Start la Mondialul din Qatar + Laureații Galei GSP + ultimele emoții la Europeanul de handbal  Gazeta Sporturilor
  5. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Echipă de Mondiale! » Gazeta Sporturilor este singura redacție din România care trimite 4 jurnaliști la turneu – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat marti, 15 noiembrie 2022 13:08 / Actualizat marti, 15 noiembrie 2022 14:52

Exceptând TVR-ul, Gazeta Sporturilor este singura instituție media din România care trimite 4 jurnaliști la turneul final din Qatar: Ovidiu Ioanițoaia, Dan Udrea, Remus Răureanu și Andrei Crăițoiu vor relata din Doha pe întreaga durată a competiției. 

Campionatul Mondial de fotbal va debuta duminică în Qatar, iar Gazeta Sporturilor e gata pentru cea mai importantă competiție sportivă a anului 2022. GSP va avea, pe toată perioada turneului final, trimiși speciali la Doha, acolo unde se vor disputa cele 64 de meciuri. Cei 4 vor fi Ovidiu Ioanițoaia, Dan Udrea, Remus Răureanu și Andrei Crăițoiu. 

Zilnic, pe www.gsp.ro, o să găsiți corespondențe de la fața locului, fotoreportaje, dar și imagini video cu cele mai interesante evenimente, în vreme ce ediția tipărită va cuprinde reportaje, interviuri și articole atât despre echipele participante, cât și despre țara și orașul gazdă ale Mondialului. 

Cum arată cele 8 stadioane ale Cupei Mondiale Qatar 2022 STADIOANE Cum arată cele 8 stadioane ale Cupei Mondiale Qatar 2022

„Gazeta Sporturilor e singura redacție din România care trimite o echipă de jurnaliști în Qatar, în afara deținătorului de drepturi TV oficial pentru țara noastră, TVR. La fel s-a întâmplat și în vara lui 2021, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Deplasări costisitoare, complicate și extenuante pentru noi. Dar, în același timp, o datorie pe care redacțiile mari o au față de publicul lor. Acesta e felul nostru de a le spune cititorilor Gazetei că vom fi mereu acolo, în mijlocul evenimentelor, pentru a le aduce mai aproape experiența autentică a unor competiții majore”, a explicat Cătălin Țepelin, redactorul-șef al Gazetei. 

Ovidiu Ioanițoaia
Directorul Gazetei Sporturilor se va afla la al șaptelea Campionat Mondial, primul fiind cel din Italia 1990. A construit Sportul Românesc și a pus temelia ProSport. Cu legendara emisiune „Procesul Etapei” a inaugurat epoca talk-show-ului sportiv în România. A publicat cărți de interviu și reportaj, a crescut generații de ziariști. În prezent scrie editoriale și realizează emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” pe GSP.RO. 

Dan Udrea
Redactor-șef adjunct al Gazetei. A urmat cursurile Școlii Superioare de Jurnalism. A debutat în presa sportivă în 1993, la Radio Metronom Râmnicu Vâlcea. În actuala echipă a GSP e din ianuarie 2001, iar din 2008 e și realizator de emisiuni TV, mai întâi la GSP TV și din 2014 la Dolce Sport / Telekom Sport / Orange Sport. A lucrat în toate platformele posibile din mass-media: print, online, radio, televiziune. A fost declarat de 3 ori cel mai bun jurnalist sau moderator TV de către AFAN și Asociația Presei Sportive. Pune în aplicare unul dintre primele sfaturi primite de la Cătălin Tolontan: „Ca să fii respectat, nu menaja pe nimeni!”. 

Remus Răureanu
Acum reporter special al Gazetei, el a intrat în redacție în 2005, pe când avea 21 de ani. A parcurs toate etapele meseriei, de la responsabil pentru diviziile B sau C până la reporter de teren și redactor pentru prima ligă. A avut colaborări ca invitat în emisiuni la Telesport, GSP TV, iar de 11 ani e colaborator permanent al DigiSport. E îndrăgostit de fotbal și spune că preferă oricând să vadă un Sassuolo-Spezia înregistrat în locul finalei de la Roland Garros. A primit premiul Asociației Presei Sportive pentru presa scrisă în 2018. 

Andrei Crăițoiu
A intrat în echipa Gazetei Sporturilor în 2006. A fost timp de 6 ani reporter online, apoi s-a „transferat” la ediția tipărită a ziarului. Ca reporter de teren a asistat la sute de meciuri de fotbal. Are în „palmares” o finală de Europa League şi un Campionat European. A fost desemnat de Asociaţia Presei Sportive din România jurnalistul anului 2018 în presa scrisă sportivă. Este producătorul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, al formatului „Dezbaterea Zilei” și este implicat în strategia de dezvoltare video a Gazetei. A colaborat cu GSP TV, B1 TV, Telekom Sport, dar și cu mai multe posturi de radio. 

1967e anul în care Ovidiu Ioanițoaia semna primul lui articol în ziarul Sportul, material care s-a intitulat „Promisiunea nr. 1 a anului 1967: Anghel Iordănescu”

12.300 de jurnaliștivor fi prezenți în Doha pe perioada Campionatului Mondial, record în istoria turneelor finale

78 de posturi de televiziuneau obținut drepturile de difuzare a turneului final

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial:

Ghinion! Un jucător important din naționala Marocului s-a „rupt” și ratează Campionatul Mondial

Sergio Ramos a rupt tăcerea după ce Luis Enrique nu l-a luat la CM: „Asta nu va schimba nimic”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *