Echipa pe care Gigi Becali o vede în scădere de formă: ”Era imbatabilă, acum nu mai poate în a doua repriză” – DigiSport

  1. Echipa pe care Gigi Becali o vede în scădere de formă: ”Era imbatabilă, acum nu mai poate în a doua repriză”  DigiSport
  2. Gigi Becali se teme de CS Universitatea Craiova: „Se bate la titlu!”  Gazeta Sporturilor
  3. FCSB scapă de o rivală la titlu?! Gigi Becali dezvăluie numele patronului care vrea să se retragă: „Eu aşa am auzit! Vrea să scape şi nu ştie cum”  Fanatik.ro
  4. Gigi Becali l-a contrazis pe MM Stoica! Ce echipă din play-off poate opri hegemonia CFR-ului: „Așa văd eu!”  DigiSport
  5. „Nu mai are vlagă!” Echipa pe care Gigi Becali o scoate din lupta pentru titlu  SPORT.RO
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Echipa pe care Gigi Becali o vede în scădere de formă: ”Era imbatabilă, acum nu mai poate în a doua repriză” – DigiSport

  • Liga 2: DinamoOțelul, vineri, 20:30, DGS 1

  • Serie A: MilanEmpoli, vineri 22:00, DGS 2

În acest moment, primele trei clasate din campionat sunt despărțite de doar trei puncte, însă patronul nu se mai teme de CFR Cluj. 

Gigi Becali cum vede Gigi Becali lupta la titlul Ligii 1: ”Acum e mai ușor de luat campionatul”

Gigi Becali consideră că și Universitatea Craiova are șanse la câștigarea campionatului, chiar dacă se află abia pe locul patru. 

Mai mult, latifundiarul din Pipera este convins că CFR Cluj nu mai este echipa din anii trecuți, motiv pentru care lupta la titlu este una mult mai ușoară.

”Acum e mai ușor, pentru că e luptă în patru, dar este CFR-ul, care nu mai este atât de puternică, era imbatabilă, acum nu mai pot în a doua repriză. Nu mai sunt aia dinainte, acum nu mai au vlagă. Acum e mai ușor de luat campionatul pentru că nu mai sunt ei așa de puternici.

Ce-a lăsat în urmă Al Doilea Război Mondial? Descoperă comori pierdute în Război: căutătorii de comori, pe DIGI World și Digi Online, azi de la 22:00.

Eu nu mă refer la joc sau valoare, eu mă refer la putere. Aveau jucători puternici, nu puteai să-i bați. Acum nu mai sunt atât de puternici.

Asta e logica, CFR nu va pune echipa principală în Cupă, pentru că se luptă la campionat. Practic, dacă te gândești așa, eu aș juca și Cupa, pentru că ei nu au locul stabilit în campionat, pot să ajungă pe 4”, a spus Gigi Becali la emisiunea Fotbal Club. 

Gigi Becali se teme de Universitatea Craiova

În ciuda faptului că ocupă doar locul 4, cu 4 puncte mai puțin decât FCSB, jocul și lotul grupării din Bănie l-au făcut pe patronul vicecampioanei să se teamă.

„Toate meciurile care se joacă de acum înainte sunt pentru titlu, așa văd eu. Eu văd Craiova, care poate veni în fața noastră și a Farului și a CFR-ului.

Noi trebuie să consolidăm cupele europene. La ora asta, noi trebuie să consolidăm asta. Trebuie să ne fie teamă, pentru că locul 3 joacă barajul.

Deci eu văd o echipă Craiova foarte puternică, care poate să joace la titlu. MM ținea cu Craiova (n.r. la meciul cu CFR, scor 1-1), eu nu, voiam egal. A zi MM că nu avem cu Craiova bătaie.

Nu, cu Craiova avem bătaie! Păi de ce, că joacă, are joc, are echipă valoroasă”, a mai spus Becali.

Etichete: cfr cluj , gigi becali , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *