”El e Einstein și restul sunt papagali?”. Discurs virulent la adresa lui Mihai Pintilii și un ”ordin” – DigiSport

  1. ”El e Einstein și restul sunt papagali?”. Discurs virulent la adresa lui Mihai Pintilii și un ”ordin”  DigiSport
  2. Numărul doi din FRF s-a pronunțat în cazul Pintilii înaintea Comisiei de Disciplină: „I-am zis și lui Burchel:  Gazeta Sporturilor
  3. Fostul internațional român, atac necruțător la adresa lui Mihai Pintilii: „Să lase ciocul mic și…  Prosport
  4. Gabi Tamaș, “tackling dur” la Mihai Pintilii pe subiectul licenței de antrenor  DigiSport
  5. Ionel Ganea, vehement în cazul Pintilii: „Bă, ciocul mic! Te crezi Einstein, iar restul sunt papagali?!”  Gazeta Sporturilor
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » ”El e Einstein și restul sunt papagali?”. Discurs virulent la adresa lui Mihai Pintilii și un ”ordin” – DigiSport

  • Cupa Spaniei: RealAtletico, joi, 22:00, DGS 1

  • Cupa Spaniei: ValenciaBilbao, joi, 21:00, DGS 2

Fostul închizător nu deține nici măcar carnet de antrenor, ceea ce l-a făcut pe șeful Școlii Federale de Antrenori, Lucian Burchel, să-l reclame la Comisii. Mihai Pintilii a avut o răbufnire după ce a văzut că va ajunge la Comisii, din cauza căreia fostul internațional Ionel Ganea l-a criticat.

Ionel Ganea, critici la adresa lui Mihai Pintilii

Ionel Ganea a avut un discurs virulent la adresa lui Mihai Pintilii, căruia i-a cerut să ”tacă”, atât timp cât activează ca antrenor deși nu are documentele necesare.

Și eu am jucat fotbal, și eu am fost la națională… El (n.r. Mihai Pintilii) trebuie să înțeleagă să lase ciocul mic. Bun, ok, să stea acolo și să facă ce crede el de cuviință, dar, bă, Pintilii, dacă asta este legea, trebuie să o respecți!

Măcar să tacă din gură! Au mai fost oameni în situația lui, dar au tăcut din gură. Nu au răspuns nimănui. Păi, ce, el crede că e Einstein și restul sunt papagali sau ce?

George Clark este cel din spatele rezultatelor din emisiunea Restaurări remarcabile. Vezi toate episoadele pe DIGI Life și Digi Online, azi de la 21:00.

El n-are studii. O luăm fără studii. Ar trebui să-i dea un salariu minim pe economie. El să tacă din gură și să meargă pe burtă ca peștele”, a spus Ionel Ganea, citat de As.ro.

Ionel Ganea: ”E ca și cum ai conduce fără permis”

Ionel Ganea a făcut și o comparație pentru a arăta de ce consideră că Mihai Pintilii nu ar trebui lăsat să fie antrenor principal.

E ca și cum ai conduce fără permis. Ai mașină și vrei să conduci, dar nu ai permis. Cam așa și aici.

Tot respectul, ai jucat, ai fost fotbalist. Dar, dacă astea sunt legile, trebuie să le respecți. Dar voi vedeți că statul român stă și doarme?”, a declarat Ionel Ganea.

  • Opt victorii, un egal și două înfrângeri are FCSB de când Mihai Pintilii e antrenor principal

Etichete: mihai pintilii , ionel ganea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *