Europarlamentarul care a comparat România cu „Vestul Sălbatic” regretă: „Am rănit foarte mulți români. Îmi… – Digi24

  1. Europarlamentarul care a comparat România cu „Vestul Sălbatic” regretă: „Am rănit foarte mulți români. Îmi…  Digi24
  2. Europarlamentarul Guido Reil își cere scuze după ce a spus că România este ”Vestul sălbatic” / Aflat în vizită în România, spune că și-a schimbat părerea despre țară și oamenii de aici / ”Îmi cer iertare poporului român, mândrului popor român”  G4Media.ro
  3. Guido Reil şi-a cerut scuze pentru jignirea României. „Doresc să îmi cer iertare poporului român, mând  STIRILEPROTV.RO
  4. Guido Reil, europarlamentarul care a comparat România cu „vestul sălbatic al Europei”, își cere…  Libertatea
  5. Europarlamentarul care i-a jignit pe români îşi cere scuze: „Am rănit foarte mulți români cu…  Antena 3 CNN
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Europarlamentarul care a comparat România cu „Vestul Sălbatic” regretă: „Am rănit foarte mulți români. Îmi… – Digi24

Guido Reil, europarlamentarul care a spus despre România că este Vestul Sălbatic își cere scuze față de poporul român. „Am rănit foarte mulți români cu afirmația mea și sunt recunoscător pentru că am fost invitat în România de către parlamentarul român Natalia Intotero, care mi-a oferit ocazia să-mi creez o imagine proprie. Trebuie să spun că am întâlnit oameni incredibili de binevoitori și primitori”. Înregistrarea video a fost postată de fostul ministru al Românilor de Pretutindeni, Natalia Intotero, pe facebook.

„În octombrie, în Parlamentul European, am ținut un discurs cu privire la aderarea României și a Bulgariei în spațiul Schengen. Acest discurs a rănit foarte mulți români. La momentul acela mi-am justificat părerea bazându-mă pe experiența mea personală cu românii din orașul meu natal din Germania, Ruhrgebiet. Români care în mare parte aparțin populației de etnie romă.

După cum am spus, am rănit foarte mulți români cu afirmația mea și sunt recunoscător pentru că am fost invitat în România de către parlamentarul român Natalia Intotero, care mi-a oferit ocazia să-mi creez o imagine proprie. Trebuie să spun că am întâlnit oameni incredibili de binevoitori și primitori.

Oameni care sunt săraci, mai săraci decât cei din Germania. Dar oameni care sunt totuși bogați, pentru că sunt mândri. O mândrie pe care mulți germani au pierdut-o. Oameni care sunt mândri de povestea lor. Mândri de cultura lor, mândri de țara lor. O țară care este una cu biserica ei. O țară care construiește biserici noi. Oameni care își iubesc familia – familia clasică. Toate acestea sunt lucruri pe care și eu le iubesc și pentru care am un respect deosebit.

De aceea, vreau să vă spun din toată inima că doresc să îmi cer iertare poporului român, mândrului popor român.”, a transmis Guido Reil.

Europarlamentarul german Guido Reil a venit în România la invitația fostului ministru, într-o vizită în județul Hunedoara. A fost tratat de românii din Valea Jiului cu sarmale, ciorbă de burtă și țuică.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : D.D.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *