”Fetele mele nu vin machiate, rujate”. Ce spune Mihaela Evi, antrenoarea de handbal care face senzație pe I… – SPORT.RO

”Fetele mele nu vin machiate, rujate”. Ce spune Mihaela Evi, antrenoarea de handbal care face senzație pe I…  SPORT.RO

Головна » ”Fetele mele nu vin machiate, rujate”. Ce spune Mihaela Evi, antrenoarea de handbal care face senzație pe I… – SPORT.RO

SPORT.RO

Data publicarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 11:49

Data actualizarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 11:49

Până la vârsta de 20 de ani, aceasta era jucătoare profesionistă, doar că accidentările au forțat-o să se retragă, după cum a mărturisit pe blogul personal.

Mihaela Evi a vorbit despre elevele sale de la CCJ de handbal de la Gloria Bistrița, unde a început să lucreze după ce a antrenat la Târgu Mureș. 

„Am ajuns la Bistrița după un deceniu petrecut la Târgu Mureș, la un club privat, al nostru, unde am câștigat aproape tot ce se putea câștiga. Fiind club privat, eram doar pe banii părinților, ceea ce nu e OK. 

La Bistrița, strângem cei mai buni copii din oraș și din satele din județ. Eu antrenez fete de clasa a VIII-a și a IX-a, dar fetele mele își ajută părinții la muncile de acasă.

De la chestii simple în casă până la a da de mâncare la animale. Nu vin machiate, rujate, n-au timp, se grăbesc să ajungă acasă să strângă fânul”, a spus Mihaela Evi, într-un interviu acordat pentru GSP.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *