FIFA a deschis o ancheta impotriva Argentinei dupa Campionatul Mondial 2022 – protv.md

FIFA a deschis o ancheta impotriva Argentinei dupa Campionatul Mondial 2022  protv.md

Головна » FIFA a deschis o ancheta impotriva Argentinei dupa Campionatul Mondial 2022 – protv.md

Argentina a reusit sa castige titlul mondial in Qatar dupa o finala de poveste contra Frantei, dar gesturile rebele ale portarului Emiliano Martinez s-ar putea sa atraga sanctiuni drastice, trasmite hotnews.ro. 

Publicat:14.01.2023, 09:18

Gesturile lui Dibu Martinez ar putea atrage amenzi uriase pentru Federatia de Fotbal din Argentina

Emiliano Martinez, unul dintre eroii Argentinei la CM din Qatar, se afla in continuare in centrul atentiei dupa gestul facut in finala turneului final mondial, cand a dus trofeul pentru cel mai bun portar in zona intima.

Chiar daca la momentul respectiv si-a explicat gestul, FIFA a deschis o ancheta in acest sens, iar Federatia din Argentina ar putea fi amendata drastic pentru acel incident.

„Comisia de Disciplina FIFA a deschis o ancheta impotriva Federatiei Argentiniene de Fotbal pentru posibile incalcari ale articolelor 11 (Comportament jignitor si incalcari ale principiilor de fair-play) si 12 (Comportament nepotrivit al jucatorilor si al oficialilor) din Codul Disciplinar al FIFA, dar si al articolului 44 din Regulamentul Cupei Mondiale din Qatar, in timpul meciului Argentina – Franta.” – scrie in comunicatul FIFA.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.  

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *